Muslimsk politiker vill ha ”halalstränder”

I Haag i Nederländerna vill muslimska aktivister ha egna könsuppdelade ”halalstränder”, för att slippa bada tillsammans med lättklädda västerlänningar. Det skriver den belgiska tidningen HLN.

Det är politikern Arnaud van Doorn som driver frågan. Van Doorn, som själv konverterat till islam, menar att frågan är av yttersta vikt för att muslimer ska känna sig hemma i landet.

18 reaktioner på ”Muslimsk politiker vill ha ”halalstränder”

 1. Tomas skriver:

  Där ser man hur det går i ett land med drogliberala. Hmm undrar vad vår förklaring kan vara? Vore det inte bättre att åka tillbaka till länderna med finare stränder, varmare vatten och rätt religion? Undrar vilken pullfaktor vi har som lockat dem från paradiset?

  Gillad av 2 personer

  • Hilding Bengtsson skriver:

   Varför vill de komma hit?
   Det kan man verkligen undra…
   Inte pga religiöst förtryck på hemmaplan?
   Vad kan det då bero på…

   Gillad av 1 person

 2. Aurora skriver:

  Det ör så talande att man vill ha separata lagrum och samhällsutrymmen för egna gruppen med argumentet att ’känna sig hemma’. Man känner sig alltså bara hemma om man får återskapa det egna landet, som man flydde från, i Europa. Läste att man i Sverige nu vill propagera för att det allmänna rökförbudet på uteserveringar inte ska omfatta vattenpipor. Argumentet skulle vara att om människor inte kunde sitta och röka vattenpipa så skulle de kanske begå brott eller annat. Här har vi alltså alternativen; vattenpipa eller brott. Lusigt att inte samma alternativregel gäller för svenne; ciggen eller brott.

  Gillad av 8 personer

  • Gösta Johnsson skriver:

   Assimilering gäller…inget annat. Om inte så är det fritt fram att åka tillbaka eller till ett annat land som tillåter särlagstiftning och parallellsamhällsstrukturer. I Sverige är det inte aktuellt ,

   Gillad av 3 personer

   • Hilding Bengtsson skriver:

    Vi får sluta att vara så flata o naiva!

    Sätt ner foten, än hellre bakom,
    när kravmaskinerna kräver ännu MER!

    Gillad av 1 person

  • Tomas skriver:

   Kanske man borde be en psykiatriker förklara hur 2 st statsministrar kan vara så hatiska mot stora delar av sitt folk och så förlåtande mot nyanlända bejakare av en samhällsomstörtande religion?

   Gilla

   • Gösta Johnsson skriver:

    Jag tror inte ens en professor i psykiatri kan förklara detta fenomen! Obegripligt hur våra politiker förstör vårt land…medvetet eller omedvetet!?
    Hoppas att straffet så småningom blir kännbart…

    Gilla

 3. Kulturisten skriver:

  Notera att politikern i fråga är etnisk holländare och konvertit. Precis som i Sverige kommer den värsta fanatismen ofta från den infödda delen av befolkningen.

  Gillad av 4 personer

 4. Erik Bergman skriver:

  I Agadir och i Tanger i Marocko såg jag inte till någon halalstrand trots att jag promenerade längs hela stranden. Tvivlar på att det finns i Tunisien heller. Så muslimerna känner sig alltså inte hemma i Marocko och Tunisien???.

  Gillad av 1 person

 5. Magnus Rosensparr skriver:

  Det är bara att säga åt dessa människor att bosätta sig nära en strand i ett muslimskt land. Varför skulle en konvertit som van Doorn vilja vara bosatt i ett protestantiskt-kristet land som Nederländerna? Troligen för att kunna missionera. Staten ska aktivt motarbeta den sortens subversiva element. En sann och ärlig muslim kan aldrig känna sig hemma i ett icke-muslimskt land, och har därför inget legitimt skäl att eftersträva det.

  Gillad av 3 personer

 6. Björn skriver:

  Vad då vill ha….?! Här i min hembygd har de redan tagit över alla fina stränder! De stimmar som vrålapor, sparkar boll bland solande och ätande och grillar(oavsett eldningsförbud!) så man kan tro att det är vulkanutbrott! I fortsättningen får man hålla sig till sitt (ff) privata badkar hemma!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.