Sveriges terroristproblem uppmärksammas av utländska medier

Sveriges bristande förmåga att hantera de återvändande IS-terroristerna uppmärksammas utomlands. I Breitbart återger man SVT:s undersökning, som visar att många av de återvändande begått grova brott efter hemkomsten. Tidningen konstaterar också att Säpo säger sig ha kontroll över de återvändande, men påpekar att undersökningar i bland annat Malmö och Göteborg visar att myndigheterna endast känner till några få av de omkring 150 terrorister som beräknas ha återvänt och att många gått under jorden.

11 reaktioner på ”Sveriges terroristproblem uppmärksammas av utländska medier

 1. Östrahult skriver:

  Maskinen är igång för att återställa ordningen, så att inte invandringen hotas. MSM har kampanjer för att de verkligt farliga är högerextremisterna och SÄPO-chefen varnar för att opinionsbildare, läs SD t ex, säger något kritiskt om invandringen. SÄPO-chefen är jätteoroad över högerextremismen men tycker tydligen inte det är något problem med att folk håller på att skjuta varandra. Rätt man på rätt plats således i sossarnas (och centerns) PK-Sverige.

  Gillad av 9 personer

  • Det får vara nog nu skriver:

   Om det fortsätter så som du beskriver det så sörjer jag ärligt talat inte om det inträffar nya attacker i Sverige. Även om det förstås är grovt uttryckt från min sida så är etablissemangets dumhet det pinsammaste vi har idag. Vi är inte vana vid den här typen av diskussioner i det svenska samhället helt enkelt.

   Gillad av 1 person

  • Bo Adolfsson skriver:

   Han gjorde inte heller någon större nytta, när han var polischef i Göteborg. Gängen växte till sig rejält under den tiden.
   Hoppsan! Jag undrar om jag och DGS är opinionsbildare, som han har ögonen på?

   Gilla

 2. Alexander Svensson skriver:

  Dom ska få så ”lite hjälp som mycket” för att resa hem,som borde betyda att Steffe inte kommer skicka privatjet så de kan åka första klass hem. Men lyckas de ta sig hit på egen hand är de givetvis välkomna ty dessa guldklimpar till medborgare kan vi inte gå miste om. Varför måste Sverige bli en soptipp för personer inga andra länder vill ha? Hela världen skrattar åt oss…

  Gillad av 4 personer

  • Det får vara nog nu skriver:

   Varför måste Sverige bli en soptipp för personer inga andra länder vill ha? Hela världen skrattar åt oss…

   För att vi är fredsskadade. Vi tror vi kan bemöta terrorister med kärlek och alla människors lika värde. Nånting som har lett till att svensken tillhör den sämre delen av västvärldens befolkning. Ärligt talat sörjer jag inte här landet längre eftersom Sverige är det enda landet som inte har varit i krig eller haft någon konflikt de senaste 200 åren.

   Gillad av 1 person

 3. S Eriksson skriver:

  Bra att eventuella problem fortfarande kan belysas och diskuteras.
  Ytterst beklagligt om det blir förbjudet . Se kejsarens nya kläder.

  Gilla

 4. Leif Stern skriver:

  Hur länge kommer svenska pass att accepteras utomlands?
  Det kommer att finnas många IS terrorister som är svenska medborgare och som har äkta svenska pass. Sannolikt kommer svenskar att behöva visum vid utlandsresor.

  Gilla

 5. Thailand-Swede skriver:

  These Swede’s were fighting for the advancement of their religious belief. Of course, having served, they have the right to return to their homeland, and are entitled to all government support.

  Thailand-Swede

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.