Nu är det synd om ockupanterna

Mohamed Omar

Vänstern tröttnar aldrig på att tjata om Västvärldens skuld och skam för rasism, kolonialism och imperialism. De tröttnar aldrig på att demonstrera mot ”ockupationen av Palestina”. Israel ses ju av vänstern som USA-imperialismens fort i Mellanöstern.

Men när medborgare i västerländska nationer reser ner i tusental för att ockupera land i Mellanöstern och bygga en expansionistisk kolonialstat, ja, då anordnar man inga demonstrationer där man bränner den svarta jihadflaggan och skanderar ”Krossa, krossa, krossa islamismen” och ”Jalla, jalla, kalifatet ska falla”.

Jag gick själv en gång i sådana Palestinademonstrationer där man skrek om att krossa sionismen och att riva Israels skydd mot terror. Vänstern älskar att vifta med Palestinaflaggan, men inte bara den. De flesta rasifierade tredje världen-nationers flaggor är okej. Då är det viktigt med nationellt självbestämmande. Den svenska flaggan är dock suspekt. Att vara stolt palestinier är bra, att vara stolt svensk är hatiskt. Vad har du att vara stolt över, lilla svenne? Du borde i stället skämmas för att du fötts in i en så kallad privilegierad grupp med en mörk och hemsk historia.

Det är som att de rasifierades kolonialism, imperialism och ockupation inte förmår uppröra vänstern som är fixerad vid sitt hat mot den vite mannen. Nu är det till och med synd om ockupanterna. Det är intrycket jag får av alla snyftreportage i vänstervriden, agendasättande medströmsmedia.

Jihadistockupanterna från islamisk makt-rörelsen behandlas inte som de ockupanter som de är. Tänk om det i stället hade varit en grupp fanatiska unga män från vit makt-rörelsen som rest till Afrika för att lägga beslag på mark och grunda en koloni? En grupp som tog svarta sexslavar, brände svarta kroppar levande, satte svarta kroppar i burar och dränkte dem och halshögg svarta fångar. Tror ni vänstern hade tyckt synd om dem?

Antifascistisk aktion (AFA) känner sig som riktiga hjältar när de attackerar SD-politiker eller står och gapar mot Jimmie Åkesson, men jag gissar att de aldrig skulle våga attackera riktiga fascister, de ”hemkomna” IS-jihadisterna i Rinkeby eller Rosengård. Vad jag vet har de inte ens klottrat på deras dörrar.

Vänsterprofilen Veronica Palm tycker att talet om att återkalla jihadisternas medborgarskap är oroväckande för det kan försvåra integrationen. Men det är ju jihadisterna själva som har upphävt sina svenska medborgarskapet när de anslöt sig till Islamiska Staten.

Åsa Romson, och hon talar nog för stora delar av vänstern, tycker att alla som åker tunnelbana i Stockholm är svenskar. Men vänstern gör ändå skillnad på svenskar och svenskar. För de hade nog inte ömmat på samma sätt för vit makt-rörelsen med sin terrorkoloni i Afrika på samma sätt som de ömmar för de stackars jihadistmammorna som bara lagat mat och passat barn åt sina män medan de halshögg otrogna.

I batikhäxornas gråtmilda ögon är förmodligen de skäggiga jihadisterna barn som behöver lite kärlek. Ja, som rasifierad blir man aldrig vuxen och får ta ansvar för sina handlingar. Detta är vänsterns rasism: de låga förväntningarnas rasism.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Du kan stödja mitt arbete genom att swisha till 0760078008 (Eddie).

33 reaktioner på ”Nu är det synd om ockupanterna

 1. Lennart Bengtsson skriver:

  För att använda ett tidigare uttryck skulle man kunna säga att Vänstern borde lämpligen dra sig tillbaka under sina stenar! De har allt för länge fått sätt sin agenda i landet, vilket i flera avseenden har varit en ren katastrof. Att ha ambitionen att omskola fanatiska galningar som till och med överträffar de tyska nationalsocialisterna i sin mordiska vildhet tar väl ändå priset.
  Gör som man gjorde efter andra världskriget, döm mördarna på plats.

  Gillad av 13 personer

 2. olle reimers skriver:

  Eddies utmärkta exempel visar att det inte handlar om människors lika värde. Det handlar i stället om att använda s.k. förtryckta grupper som vapen för att kunna sätta sig på dem som inte accepterar deras ideologi.

  För dessa personer handlar det bara om dem själva. De är inte intresserade av att åstadkomma någon form av vare sig rättvisa eller god fungerande samhällsordning. Det handlar bara om att skapa en förvriden spegel där de kan sliippa se sig själva som de misslyckade individer de i själva verket är och via dessa ombud få det att framstå som om de i själva verket är goda.

  Den lånsiktiga följden av detta är dock att de kommer att må ännu mer illa och för att motverka det måste de vrida till det hela ytterligare ett varv. På egen hand kommer de aldrig att hitta ut ur denna djävuscirkel. Vi måste helt enkelt krossa deras förljugna spegel.

  Gillad av 5 personer

  • Axel skriver:

   Ett stalltips: EU,s regeringschefer bör tillsammans besluta följande. Köp förvaringstjänsten av IS krigarna, antingen av USA och deras omskolningsläger i Guantanamo. Där finns rutin för behandling av krigs förbrytare. Eller Kina, dom har också omskolningsläger för krigare som inte får beblandas med vanligt folk.
   Billig och bra. Så att det blir rätt.

   Gillad av 1 person

  • bejji skriver:

   Som (S)-minister Damberg gjorde i mitten av april förra året 2018, då han lät fotografera sig i knytblus (som stöd för sekreteraren i Svenska Akademin). När han idag åker till EU i Bryssel med ett svenskt förslag om en krigsförbrytartribunal för IS-terroristerna kan han lämpligen ta på sig knytblusen för att imponera med sin feminism. För övrigt – för att bli prövad i en tribunal av detta slag måste man ha varit medlem av militära styrkor i en nationalstat – vilket alltså innebär att Löfvén-regeringen indirekt erkänner IS som att ha varit en stat som alla andra stater.

   Gillad av 2 personer

 3. Kjell Rehnström skriver:

  Hör intervjuerna i radion med dessa IS-medlemmar och tänker på hur vakterna i koncentrationslägren brukade försvara sig. De hade inte gjort något, det var andra som hade torterat fångar etc. etc.

  Herr Omars text är lysande och jag hoppas att den får stor spridning.

  Gillad av 2 personer

 4. Aha skriver:

  ”De låga förväntningarnas rasism”. Ligger mycket i det. Istället för att bry sig låter svensken vänstern gapa och skrika, ständigt destruktiv i sina åsiktsinriktningar. Blir Islam i majoritet så är det kört, mest för vänstern själva. Förgörs Israel, förgörs också enda demokratin i Mellanöstern. Får de makten är det nog kört med åsiktsfriheten.

  Vänstern hoppar alltid i fel säng. Det ligger så att säga i deras koncept att alltid stödja de underordnade som är deras valboskap. Underordnad blir man som regel p.g.a. tillkortakommanden, att då som politisk ide försöka bära fram sådana till makten är ingen optimal ide för samhällsutveckling vilket också framgått av kommunistländernas misslyckanden.

  Nä, vänstern verkar mest vara destruktiv – synnerligen allvarligt att de ändå prioriteras när det gäller tillgång till samhällets megafoner.

  Gillad av 7 personer

 5. Niklas R skriver:

  Socialister förnekar sig aldrig.
  Socialisternas hat mot judar är alltid närvarande i den s.k. ”Palestina” konflikten – där Israel nu anklagas för att ”ockupera” den mark som de enligt internationell rätt äger eftersom den först ockuperades av Egypten och Jordanien efter ett illegalt anfallskrig mot landet 1948.

  Sedan får vi inte heller glömma att socialisterna ser muslimer som sina bundsförvanter i kriget mot den kristna västerländska kulturen. Min fiendes fiende är min vän är mottot i det fallet.
  Därför stödjer socialisterna alltid muslimerna.
  Vilket är lite konstigt med tanke på vad muslimerna kommer att göra mot socialisterna när de tagit makten.
  Men det påvisar bara min tes; socialister är, per definition, idioter.

  Gillad av 1 person

 6. Kalle skriver:

  En fundering. Vad driver folk till att bli Vänster. Är det insiktan att man är en misslyckad individ. Behovet att hävda sig själv blir då på en nivå som inte har med verklighet att göra. Hellre negativ uppmärksamhet än ingen alls. Har det med IQ att göra ??

  Gillad av 3 personer

  • Fredrik Östman skriver:

   Det är en inbyggd försvarsmekanism i vart psyke. Eller egentligen tva. Vi söker spontant bekräftelse pa att var världsbild stämmer, bekräftelsetendens. Socialister är alltid fast i bekräftelsetendensens klor, de kan inte se hela bilden, utan endast den facett som bekräftar det de vill tro, för att det är finast, eller känns bäst, eller ger bäst inkomst och karriär eller vad det nu kan vara. För det andra är socialister dualister/radikala. De tänker sig att det goda och det onda är fördelat i tva separata, eller separerbara, delar av världen, sa att man kan utrota det onda, roten av det onda, i en enda stor aktion och att da bara det goda blir kvar. Därför är till exempel en fattig vit man ond medan en rik svart man är god. Den psykologiska skyddsmekanism som ligger bakom detta är det jag brukar kalla dödkulten, önskan att inte längre behöva argumentera och kompromissa och leva med ondskan eller ens ovissheten runt omkring sig. När ondskan en gang utrotats blir det lugn och ro. Denna tanke lugnar oss, ger oss sinnesfrid. Socialisterna är särskilt känsliga för detta.

   Gillad av 3 personer

 7. lingua.nord@telia.comTom Nässbjer skriver:

  ”Men vänstern gör ändå skillnad på svenskar och svenskar. För de hade nog inte ömmat på samma sätt för vit makt-rörelsen med sin terrorkoloni i Afrika på samma sätt som de ömmar för de stackars jihadistmammorna som bara lagat mat och passat barn åt sina män medan de halshögg otrogna.”
  Vilken ”vit makt-rörelsens” … ”terrorkoloni i Afrika” avses?

  Gilla

 8. Skägg på släp skriver:

  Det hela beskrevs bra idag på DGS, det är Kains psykologi, vänstern drivs av hat. Det är uppenbart, ett hat som inte på något sätt kan stillas. De har tagit över nästan varenda regering i väst, och Sverige i synnerhet, men låter de sig nöjas? Det är ju inte ens så att de främsta hatarna håller tyst, Veronica Palm och Bjereld kunde ju bara i hemlighet stödja islamister och IS eller Hamas, men nej då, de visar sin makt och sitt hat öppet, att försvara IS är utan konsekvens, i själva verket så är att försvara IS kärnan i pk-ismen, den moderna socialismen, för det är det mest hatiska man kan göra, därmed visar man sin lojalitet mot kärnan i pk-ismen. De drivs av ett hat som inte kan släckas, eftersom innerst inne så är det ett hat mot dem själva, mot verkligheten, inget vi kan göra kan stilla det, och detta är motståndets största fel, att tro att eftergifter och anspassningar kan få detta hat att försvinna, men det är själva kärnan i vad de är, precis som det är själva kärnan i islam, ta bort hatet, vad finns kvar, vilka egentliga positiva drivkrafter finns kvar, omsorg om andra, om judar och kristna eller andra som inte tycker som dem? Omsorg om en mödosamt uppbyggd kultur? Omsorg om gamla som slitit för att bygga Sverige, eller om det som är mitt? Nej, detta kan vi inte hoppas på, de måste betraktas som fiender och behandlas därefter.

  Gillad av 10 personer

  • Christer L skriver:

   Jag tycker att det här Kain-resonemanget är krystat. Kain och Abel var bröder, de var inte fiender. Hela poängen är att Kain mördade sin bror, inte sin fiende, samt att Gud i sin allsmäktighet lät detta ske – vad var då poängen med Abels offergåvor osv. etc? Inte vet jag, men det kan handla om att Gud kräver mer än offer och en god vandel, kanske förmåga att inse vad Kain går för och vad som krävs. Ty inget är säkert.

   Gilla

  • Fredrik Östman skriver:

   Helt rätt. Det var pa detta sätt Reagan och Thatcher vann Kalla kriget, Churchill Andra världskriget.

   Appeasement är högerns akilleshäl. Vi är ju sa välanpassade och väluppfostrade och artiga.

   Gilla

 9. Underdog skriver:

  De araber, bosatta inom det brittiska Palestinamandatet 1948, vars ättlingar har det allra bäst idag, är de som inte lyssnade på arabländernas samfällda uppmaning att flytta från det område som tilldelades Israel. De är fullvärdiga medborgare i ett välmående land, har rösträtt, kan sitta i parlamentet och njuta av ett oerhört välstånd. De som lyssnade till de höga företrädarna för araberna lever alltjämt i flyktingläger i det största armod. Vem är det som egentligen bär skulden för det?

  Gillad av 2 personer

 10. Yvonne Rosenthal skriver:

  Johan Pehrson(L) presenterade i Aktuellt 6 mars Liberalernas plan för att ta hem” IS barnen” till Sverige. Socialsekreterare från de svenska IS terroristernas kommuner skulle flyga ( åka tåg?) till de platser där IS familjerna från Sverige befinner sig.Socialsekreterarna skulle så fråga föräldrarna om lov vad gäller att ta barnen till Sverige och där fosterhemsplacera dem . Om föräldrarna satte sig på tvären skulle barnen tvångsomhändertas enligt svensk lag om tvångsomhändertagande av barn och unga.

  Gillad av 1 person

 11. Ilja skriver:

  De svenka IS-terroristerna är i värdegrundsapologeternas ögon våra stackars invandrare. De tillskrivs ingen egen agens och det faktum att de mördar otrogna kan bara vara det svenska majoritetssamhällets fel – en rasifierad i ett utanförskapsområde har inget individuellt ansvar överhuvudtaget. Det är helt uppenbart fråga om omvänd rasism.

  Gillad av 2 personer

 12. Göran Holmström skriver:

  Jag får inte ihop pusslet att, tycka synd mördare som kastat alla mänskliga spärrar på sophögen, lagt allt som betyder medmänsklighet bakom sig och bara går på dom lägsta drifterna och önskningarna.
  Varför är det synd om dom som inte försöker sitt bästa?
  Ge belöningarna till dom som sliter, i motvind kämpar på och envist gör så gott dom kan.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.