Nu är det synd om ockupanterna

Mohamed Omar

Vänstern tröttnar aldrig på att tjata om Västvärldens skuld och skam för rasism, kolonialism och imperialism. De tröttnar aldrig på att demonstrera mot ”ockupationen av Palestina”. Israel ses ju av vänstern som USA-imperialismens fort i Mellanöstern.

Men när medborgare i västerländska nationer reser ner i tusental för att ockupera land i Mellanöstern och bygga en expansionistisk kolonialstat, ja, då anordnar man inga demonstrationer där man bränner den svarta jihadflaggan och skanderar ”Krossa, krossa, krossa islamismen” och ”Jalla, jalla, kalifatet ska falla”.

Jag gick själv en gång i sådana Palestinademonstrationer där man skrek om att krossa sionismen och att riva Israels skydd mot terror. Vänstern älskar att vifta med Palestinaflaggan, men inte bara den. De flesta rasifierade tredje världen-nationers flaggor är okej. Då är det viktigt med nationellt självbestämmande. Den svenska flaggan är dock suspekt. Att vara stolt palestinier är bra, att vara stolt svensk är hatiskt. Vad har du att vara stolt över, lilla svenne? Du borde i stället skämmas för att du fötts in i en så kallad privilegierad grupp med en mörk och hemsk historia.

Det är som att de rasifierades kolonialism, imperialism och ockupation inte förmår uppröra vänstern som är fixerad vid sitt hat mot den vite mannen. Nu är det till och med synd om ockupanterna. Det är intrycket jag får av alla snyftreportage i vänstervriden, agendasättande medströmsmedia.

Jihadistockupanterna från islamisk makt-rörelsen behandlas inte som de ockupanter som de är. Tänk om det i stället hade varit en grupp fanatiska unga män från vit makt-rörelsen som rest till Afrika för att lägga beslag på mark och grunda en koloni? En grupp som tog svarta sexslavar, brände svarta kroppar levande, satte svarta kroppar i burar och dränkte dem och halshögg svarta fångar. Tror ni vänstern hade tyckt synd om dem?

Antifascistisk aktion (AFA) känner sig som riktiga hjältar när de attackerar SD-politiker eller står och gapar mot Jimmie Åkesson, men jag gissar att de aldrig skulle våga attackera riktiga fascister, de ”hemkomna” IS-jihadisterna i Rinkeby eller Rosengård. Vad jag vet har de inte ens klottrat på deras dörrar.

Vänsterprofilen Veronica Palm tycker att talet om att återkalla jihadisternas medborgarskap är oroväckande för det kan försvåra integrationen. Men det är ju jihadisterna själva som har upphävt sina svenska medborgarskapet när de anslöt sig till Islamiska Staten.

Åsa Romson, och hon talar nog för stora delar av vänstern, tycker att alla som åker tunnelbana i Stockholm är svenskar. Men vänstern gör ändå skillnad på svenskar och svenskar. För de hade nog inte ömmat på samma sätt för vit makt-rörelsen med sin terrorkoloni i Afrika på samma sätt som de ömmar för de stackars jihadistmammorna som bara lagat mat och passat barn åt sina män medan de halshögg otrogna.

I batikhäxornas gråtmilda ögon är förmodligen de skäggiga jihadisterna barn som behöver lite kärlek. Ja, som rasifierad blir man aldrig vuxen och får ta ansvar för sina handlingar. Detta är vänsterns rasism: de låga förväntningarnas rasism.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Du kan stödja mitt arbete genom att swisha till 0760078008 (Eddie).