Yttrandefriheten hotas av massinvandring från islamvärlden

Mohamed Omar

Yttrandefriheten mår inte bra i islamiska länder. Det kan vara väldigt farligt att skoja om Koranen eller Muhammed. I många länder är det förbjudet i lag. Därför finns det inte en kritisk diskussion om Guds existens, himmel och helvete och andra religiösa frågor som vi blivit vana vid att kunna prata fritt om i väst. Vi har haft det bra under en tid.

Massinvandringen från islamvärlden till väst håller dock på att göra det svårare att prata fritt även här. För många invandrare tar med sig synen på islam som något heligt som man måste visa den allra största respekt för. Dels genom att så kallade ”kränkningar” mot islam, det som islamvärlden skulle betecknas hädelse, kan hamna under vår ”hets mot folkgrupp”-lag och bli ett brott. Och dels genom att fanatiska muslimer i väst kan hota, och till och med döda, dem som de uppfattar hädar mot islam.

Konstnären Lars Vilks lever till exempel gömd och har utsatts för mordförsök, trots att han bor i ett sekulärt land med kristen tradition, ett land med en kultur som har noll med islam att göra, som har en befolkning som inte tycker särskilt mycket om islam och som ligger i norra Europa långt ifrån den islamiska världen. Den islamiska fundamentalismen är global och dess långa arm når över allt. Något vi borde ha förstått redan 1989 då Khomeini utfärdade sin fatwa mot författaren Salman Rushdie.

De som missade att det är farligt att kritisera islam efter Khomeinis fatwa, måste ha fattat det efter att satirtidningen Charlie Hebdos redaktion i Paris massakrerades av jihadister i januari 2015.

Abo Raad är en salafistisk imam som är populär bland ungdomar i Uppsala. Han har hållit studiecirklar i moskén. Och även predikat för församlingen vid fredagsbönen. Ett uppdrag man inte ger till vem som helst. Han hyllade terrorgruppen Islamiska Statens offensiv i Irak sommaren 2014.

Salafismen går ut på att efterlikna Muhammed så mycket man kan, hålla sig till de tidigaste källorna och undvika alla mänskliga påfund. Det är också vad Koranen säger att man ska göra, lyda och efterlikna Muhammed, det bästa föredömet.

Profeten Muhammed dödade sin tids kritiker. Då var det poeter, inte journalister, som spred nyheter och åsikter. Därför är det egentligen inte så konstigt när man läser om hur salafisten Abo Raad, som ju anser att allt Muhammed gjorde var rätt, då och idag, hotat en journalist.

Tidningen Gefle Dagblad har i flera år granskat Gävle moské där Abo Raad är verksam. Nu har man funnit att moskén har kopplingar till friskolan Nya Kastet. När journalisten var där för att undersöka förhållandena dök imamen upp och tvingade journalisten att radera material.

”Imamen säger hotfulla saker och slår knytnäven i sin handflata. Där och då kände sig reportern tvingad att radera journalistiskt material. När en reporter under hot, förolämpningar och viftande knytnävar tvingas radera bilder, har man passerat en gräns där man hotar vår demokrati och pressfrihet”, säger chefredaktören Anders Ingvarsson.

Det är inte första gången Gefle Dagblad hotas för sin granskning av moskén. Tidningen har blivit bombhotad och den tidigare chefredaktören, Anna Gullberg, dödshotades av en släkting till imamen.

Jag tror inte att denna händelse kan få Abo Raads lärjungar och anhängare runtom i Sverige att ta avstånd från honom. De känner ju till hans stöd för Islamiska Staten, men ändå är han välkommen som ”ungdomspastor”, cirkelledare och predikant i många moskéer. Den här händelsen kommer inte ändra på det. En kristen ledare som uppträtt på samma gangsterliknande sätt hade förlorat sitt anseende. Ett sådant beteende strider så uppenbart mot vad man förväntar sig av en präst eller pastor. Men samma måttstock gäller inte inom den islamiska fundamentalismen. Islam är helt enkelt en annan religion med till stor del annorlunda värderingar. Den man kallar för profet och det bästa moraliska föredömet, hotade och dödade ju sina kritiker. Enligt islams egna förhärligande legender så drog han ut i krig, tog byte och slavar. Hur många imamer kan säga att Muhammed gjorde fel?

Hur är det ställt med yttrandefriheten i islamiska länder? I många av dessa länder hade polisen stått på den hotande imamens sida. Journalisten, inte imamen, hade setts som skurk. Polisen ser som sin uppgift att försvara islams ”heder”.

Hur hade man tänkt förena massinvandring från islamvärlden med västerländsk yttrandefrihet? Den senaste tidens händelser med hot och våld visar att det inte kommer att fungera. Om vi ska bevara vår yttrandefrihet och våra konstnärer, författare och journalister ska kunna känna sig trygga, måste vi ha en mer ansvarsfull invandringspolitik.

Kulturministern Amanda Lind säger i ett uttalande att imamens hot är ”fruktansvärt”, men samtidigt vill hennes parti ha fortsatt massinvandring från islamvärlden, vilket visar att hennes omsorg om yttrandefriheten inte är så seriös, eftersom den faktiska effekten av hennes politik kommer att bli mer hot och våld mot dem som granskar och kritiserar den islamiska fundamentalismen.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Du kan stödja mitt arbete genom att swisha till 0760078008 (Eddie).

56 reaktioner på ”Yttrandefriheten hotas av massinvandring från islamvärlden

  • Linden skriver:

   Och inte bara vår yttrandefrihet.
   Blodig rånvåg mot barn i västra Malmö – knivhugget offer höll på att dö för en jacka
   Våra barn och barnbarn som har framtiden för sig, vad är det för framtid som väntar dem?

   Gillad av 5 personer

  • Hilding Bengtsson skriver:

   Då är VI Allah döda!

   Ja redan långt innan sekelskiftet,
   när SweRabia blivit en realitet…

   Rivningstillstånd borde utfärdas för ormboet i Gävle!
   Sen djupsaneras med eld…

   Hur kan vi acceptera att fientliga brohuvuden etableras?

   Gillad av 2 personer

   • Asta skriver:

    Tillsammans med en invandrarkompis körde Ahmet iväg en flicka till en ödslig plats och våldtog henne i BMW:ns baksäte. Under våldtäkten frågade han varför hon grät – och fortsatte sedan att våldta. Ahmets straff blev skyddstillsyn med endast tre månaders fängelse, medan hans kompis frias helt i brist på bevis.
    http://www.friatider.se/varf-r-gr-ter-du-fr-gade-ahmet-n-r-han-v-ldtog-flickan-i-bmwn-tre-m-naders-f-ngelse
    Straffen för våldtäkter begångna av vårt nya frälse är skamligt låga.utvisning är det aldrig tal om heller.
    Ingår det i pkfilosofin att erövrarna både ska försörjas under dignande skattetryck och betjänas av vår döttrar?

    Gillad av 3 personer

   • Jari Norvanto skriver:

    Finns inget att acceptera. Defaitism eller apati är inte bra för stridsmoralen. Men jag kan ändå förstå den lättnad som någon kan känna när vederbörande kanske kommit till insikter av typen ”det finns inget jag kan göra”. Jag kommer att tänka på Peter Hitchens på Trykkfrihedsselskabet i Köpenhamn för drygt ett år sen:

    Sekulariseringen av det kristna västerlandet har bl a inneburit att dygder kommit på skam, med självbehärskning som en av dem, transformerats till, eller ersatts av, självrättfärdiga individer. Samtidigt är det frukterna av det kristna arvet och de kristna, europeiska kulturerna, som attraherar migranter till Europa. Men för varje dag blir Europa mindre kristet, och bärarna av traditionen – kulturen – färre.

    Peter Hitchens kan knappast beskyllas för att vara optimist, men hans vältaliga epitaf över Europa blir ändå på något märkligt vis upplyftande. Oavsett om man delar hans pessimism, resignerad acceptans eller tror på en bättre framtid – där det senare, enligt honom, är en förutsättning för att vilja strida. (Jag ser en ytterligare anledning att strida: att sälja sig dyrt. Men det kanske är trots av fåfänga.)

    Gilla

 1. Aurora skriver:

  Först ska islam inte anses vara en religion utan en politisk ideologi som gömmer sig bakom begreppet religion. Islam verifieras inte genom tro utan genom handlingar. Kristendomen verifieras genom tron på Jesus och som guds enfödde son. I islam finns inte den dimensionen utan är en handlingsstyrd ideologi. Detta tar konkret uttryck i alla samhällsavseenden. Klarar vi inte att börja här och se det för vad det är, när handlingar kommer i strid med västerländska och svenska lagar, så har vi långt kvar.

  Gillad av 14 personer

 2. Eva Danielsson skriver:

  Islam är religiös politik eller en politisk religion. Man kommer inte ifrån att för alla utanför islam är islam främst en politisk ideologi och rörelse och bör bedömas som det utan någon hänsyn till det religiösa inslaget. Särskilt som lärans innehåll är helt klart oförenligt med svenska värderingar och lagar och kultur och samhällssystem. Det är fråga om den direkta motsatsen. Islam erkänner inte någon rätt till religionsfrihet för andra religioner eller tillåter ifrågasättande eller kritik mot läran på något vis. Straffen är godtyckliga och våldsamma.

  Hur kan vi gå med på att våra politiker tillåter och t o m uppmuntrar detta att spridas i vårt samhälle???

  Polen, Ungern och Tjeckien gör helt rätt i den här frågan. Måtte inte EU lyckas bryta ner deras konsekventa nej till muslimska migranter. Det är värt att gå ur EU för. Vad det än kostar i pengar. Frihet är viktigare än välstånd. Det ska inte behöva sägas.

  Gillad av 17 personer

 3. Hamza Yusef skriver:

  ”Och dels genom att fanatiska muslimer i väst kan hota, och till och med döda, dem som de uppfattar hädar mot islam.”

  Stämmer !!.
  Så Varför vill man trots vetskapen om detta tala illa om Mohammed (SAW). Han man en dödsönskan ?
  Vad vinner man på att tala illa om honom ?. Vad är poängen ?.

  Hamza Yusef.

  Gilla

  • Aha skriver:

   På din fråga på vad man vinner på att tala illa om Muhammed är det väl uppenbart att västlänningar ser stora vinster. De talar illa om Muhammed därför att de i honom ser en mängd negativa saker såsom en totalitär ideologi, kvinnoförtryck, hedersproblematik och drakoniska straff samt annat förglömt.

   Förstår du att västlänningar inte gillar detta? Det är poängen.

   Gillad av 10 personer

   • Lars Bernhoff skriver:

    Som jag fattar det så är problemet Muhammed. Snarare att folk idag har honom som rättesnöre och tom tycker att lagar och praxis ska behållas. Kristendomen lyckas behålla tron på Jesus och Gud men anbefaller inte att man ska åka åsna. Det handlar om anpassning av sin tro. Islam har inte lyckats med det. Vi lyckas inte trots detta sätta upp regler för våra islamska invandrare att i Sverige gäller våra lagar och religionen är något för ditt privata bruk, inte att 600-talets regler ska bli överordnade svenska lagar. Att imamer som den nämnde får fortsätta att predika våldsideologi utan ingripande och att hans församlingar inte lyckas sätta stopp för det är både oroväckande och beklämmande.
    Religionsfrihet i vårt land är inte avsett att betyda att en annan än den kristna (som vi lyckats sätta på opolitisk plats genom vår sekularisering) ska sätta sig över de regler vi lagt fast men är dåliga på att upprätthålla. Det ogenomtänkta PK-folket behöver besinna sig när de inte förstår konsekvenserna av sin slapphet i tanken och dess negativa konsekvenser.

    Gilla

   • Hilding Bengtsson skriver:

    Vi behöver lägga ner DO o radikalt ändra HMF-lagstiftningen!

    Det tycks vara ett oskrivet Islamistiskt beställningsjobb,
    enligt överenskommelsen med Tro & Solidaritet,
    i utbyte mot Sosseröster!

    Gillad av 8 personer

  • många munkar ibland skriver:

   Poängen med väst är att man talar illa om vem man vill, förstår man inte detta så hör man inte hemma här.

   En personlig fråga, varför bor du i Sverige?

   Gillad av 8 personer

   • Hamza Yusef skriver:

    Jag är född här. Och i och med att i princip alla länder är under makten av Zionisterna och Israel så finns inte många platser att resa till. Och en sak till OM jag åker till en viss plats, då tar de mitt pass.. så det är Sverige som tvingar kvar folk här, även om de vill åka.

    Gilla

   • Hamza Yusef skriver:

    Att vara kritisk til saker man inte förstår är bra. På det sättet kan man vara kritisk MIT Mohammed (SAW) men att kalla honom nedvärderande namn och annat är inte kritik, det är bara dåligt uppförande och visar på en stor okunnighet.
    Det trista är att när man svarar på ”kritik” brukar det visa sig att det inte handlar om kritik utan okunskap och ovilja att ta in vad som sägs.
    Kritik är att resonera och få fram sanning . Men härinne är det inte kritik , endast pajkastning.
    Man vill kunna säga vad man vill om Mohammed (SAW) men om man säger dåliga saker om Judar då blir det ramaskri !!. Patetiskt.

    Gilla

   • Göran Holmström skriver:

    Gillar det du säger om att resonera och få fram kanske inte sanningen, men kanske respekt och tolerans i att det är ok att tycka olika. Jag anser personligen att vuxet kunna diskutera all religion är viktigt och intressant, Vilken som är den”Rätta” är helt personligt och frivilligt. Att sedan respektlöst smäda eller kasta glåpord, ska ingen göra. oavsett modet är muslimer, kristna eller judar.
    Tycker mig dock ha märkt att religioner som är v enguds karaktär är mera” Intoleranta” mot andra. Personligen så tror jag, men att sätta ett namn på den kraften behöver inte jag. I brist på bättre så Gud.
    Precis som med språk och dialekter så kanske har den kraften olika namn beroende på regionen?

    Gillad av 1 person

  • patriotzz skriver:

   I Sverige skall ALLA följa Svensk lag och endast Svensk lag. Gör man inte det straffas man!
   Ingen invandrare kan kräva eller förmå Sverige att följa andra lagar.
   Det innebär att I Sverige kan man uppföra sig i enlighet med lagen.
   I Sverige är det fritt att kritisera fel, man upplever i samhället.
   Lagen gäller före religioner, av vilka det finns ett antal.
   Vi har också religionsfrihet!
   Om Sveriges lagar inte accepteras är man fri att lämna landet!

   Gillad av 5 personer

  • oerdoeg skriver:

   Muhammed var en grym, fanatisk, intolerant, narcissistisk, bottenlöst makthungrig och samtidigt fruktansvärt okunnig och vidskeplig man. Han var en bedragare, en mansgris, en horbock, en pedofil oxh rövare och mördare och krigsherre. Hur kan man tro att han var ”profet” åt någon gud? Hur kan man se honom som moraliskt och etiskt föredöme? Vad är poängen med att skriva konstiga bokstavskombinationer efter hans namn? Vad är vitsen med att rasa som galningar mot en alla som uttalar sig nedsättande om honom?

   Gillad av 5 personer

   • Hamza Yusef skriver:

    Du vet inte mycket om Mohammed (SAW)
    :-). Han anses av de lärda ( icke muslimer ) som nr1 av de 100 mest inflytelserika smarta och handlingskraftiga män genom tiderna….

    Gilla

  • uppstigersolen skriver:

   Det var länge sedan du Hamza var här och kommenterade. Om du är väldigt förtjust i Muhammed så ska du kanske inte läsa här. Majoriteten av oss som läser här tycker avgjort illa om Muhammed. Alltså den Muhammed som levde på 600-talet och skapade Islam.

   Gillad av 3 personer

 4. Aha skriver:

  Nu när det finns precisionsbombning skulle västvärlden säga till Islams företrädare att uttala fatwor är att uttala sin egen dödsdom. Man skulle helt enkelt bomba ut de hus där de råkar befinna sig, de mullor som uttalat dödsdomarna.

  Förbaskat fräckt att uttala dödsdomar över andra länders medborgare, att uppmana sina troende utomlands att i Islams namn mörda. Det kan gott få slå tillbaka mot dem själva. Då blev det säkert annat ljud i skällan.

  Gillad av 10 personer

 5. Bo Svensson skriver:

  Problemets (enda) lösning: Krav på ekonomisk garant som villkor för rörelsefrihet.

  Tillsammans med rätt nivå på de belopp garanten måste betala, när klienten ertappats med något våldsbrott och rätt nivå på konsekvenserna av att påträffas där man inte får vara och på att underlätta för illegalas boende och försörjning.

  Då kommer alla att distansera sig maximalt från allt som kan riskera att man av försäkringsbolagen placeras i kategorin högriskklientel.

  De rätta incitamenten för brottsminimering får man, om garanterna lastas med brottslighetens och rättsordningens totala kostnader i proportion till vad deras klienter förorsakar, medan vi kanaliserar skattemedel ägnade ändamålet i form av hjälp med försäkringskostnaden åt dem vi känner samhörighet med.

  Med denna ordning får man den fria rörlighet över gränserna för den kategori vi unnar denna medan resten får stanna (eller återvända dit) där de hör hemma.

  Gillad av 1 person

 6. Till sist Lhasa och helig plats jokhang, danske mand han fann, många munkar ibland, svart pulver för svävande meditation populärare än smörthé minsann, sätter röven i brand, vem där? Känd från fogongstan, buddhaman med spann skriver:

  Ja ytterst så är ju massinvandringen ett hot mot muslimerna själva för detta kommer ju inte att vara. För även om Europa placerar sig en situation som kommer att präglas av mera våld och degeneration så finns det ju ingen möjlighet att islam kommer att stå som slutsegrare. Den enda anledningen till att islam breder ut sig idag beror ju inte på islam själv, den tiden är förbi, utan det är åter västerlandets nycker och önskan som styr, precis som det var när Cortez intog Tenochtitlan eller när britterna mejade ner Zulus eller styrde över Indien. Islam är pk-isternas leksak, massinvandringen och islams utbredning är vår tids kolonialism, för inte ser de styrande pk-isterna muslimerna som sina likar, utan snarare som något man kan visa upp, en sorts exotism, där man nu anser sig ha så mycket makt att man kan sätta den exotiske överallt, ta Bilan Osman idag i SvD, inte har hon tagit sig dit pga av att hon är en duktig relevant skribent, nej, hon är helt enkelt inkvoterad för att roa pk-isterna, lite underhållande masochism, samma sak med Özz Nujen, det är ju ett spektakel, titta på den roliga arga kurden som säger fula saker om oss, endast buren saknas. Så pk-isterna i Europa roar sig på dekadent vis, masochism är ju inget nytt, men när som helst så kanske man tröttnar på sin leksak. Ett förhållande baserat på verkligt intresse och respekt är det ju inte, inga pk-ister flyttar ju till förorten, eller till Mellanöstern. Ingen gör som jag gjorde exempelvis, då jag flyttade till Japan, mycket intressant och jag är full av respekt för japanerna, men så gör ju inga pk-ister, ingen flyttar till Jemen, eller ens Marocko. Sedan är det ju främst en europeisk dekadens, amerikanerna kommer inte att köpa detta även om de också har en dekadent vänster. Inte heller Ryssland, eller Kina, eller Indien, eller Japan, eller Korea. Så om islam mot förmodan skulle gripa makten och hota fler än de dekadenta européerna så kommer ju islam att krossas av alla de andra civilisationerna som var och en ensam hade kunnat utsläcka islam i öppen militär konflikt, Japan eller Korean hade ensamt vunnit ett krig mot islam. Jag tror vi grovt överskattar kraften i islam, vi förväxlar pk-isternas post-koloniala lek med denna exostism med något fundamental svaghet, pk-isterna representerar inte väst utan är endast en pervers tillfällig utväxt på den västliga civilisationen, på denna utväxt kan islam breda ut sig, men det varar så klart inte.

  Det bästa för islam är att utvecklas på hemmaplan, eller inte, där kan muslimerna leva i fred eller som de själva väljer och utveckla sina egna samhällen. Om inte så bär framtiden konflikt, då det dekadenta väst tröttnar, eller någon annan civilisation får nog.

  Gillad av 14 personer

  • Erik2 skriver:

   Mycket väl talat. Så uppfattar jag det också. En mycket dekadent styrande generation har något att leka med. Något man känner sig så överlägsen. Det är naturligtvis oerhört frustrerande och kränkande för denna elit att få dessa egenskaper påpekade. Framförallt från andra personer man växt upp med som man också känner sig överlägsen fast man nog egentligen innerst inne inte känner man matchar intellektuellt. Om det inte vore så allvarligt det som sker så skulle det bara vara tragiskt. Det bär ju f ö syn för sägen att de flesta som har vänner från andra länder finns inom SD, och tvärtom inomMP. (Nu kommer jag inte ihåg var jag läste det, så med lite nypa salt. Men det stämmer med mina observationer.) Jag tillhör f ö de som också gärna umgås med alla, från alla möjliga länder. Vilket jag lhaft lyckan att få kunna göra. Vilket nog är en bra källa till nyktert seende av olika företeelser…

   Gillad av 3 personer

   • ladycobra skriver:

    Det stämmer att SD har massor med väljare som är invandrare och de kommer från flera olika länder, dessutom arbetar flera invandrare för SD, så detta med främlingsfientlighet är ju inte alls sant i alla fall inte från SD:s sida..Men ingen ifrågasätter främlingarnas fientlighet mot oss svenskar?

    Lyssna på detta telefonsamtal mellan f.d. islamist och IS sympatisör från Sverige, han säger att det är uträknat att det kommer många islamister till Europa..

    Gilla

  • Hans Högqvist skriver:

   Du skriver att du tror att vi grovt överskattar kraften i Islam. Jag menar att vi grovt har underskattat kraften i Islam!
   Islam arbetar med indoktrinering, löften om en plats i himmelriket, samt hot och våld för för att ta total kontroll av människorna. Gör som du blir tillsagd eller gå under! Som alla totalitära ideologier, i tillägg har Islam lyckan i himmelriket vilket gör undersåtarna villiga att med glädje dö för Islam.
   1,6 miljarder människor har underkastat sig, hittills!

   Gillad av 3 personer

   • Hilding Bengtsson skriver:

    Nog har MAN lyckats skrämma makthavarna i EU?

    Man är livrädda för fler terrordåd,
    för då reser sig kanske folken mot Bryssel…

    Gilla

   • många munkar ibland skriver:

    Men inga västerlänningar har underkastar sig i stort sett, några enstaka galningar som Hamza ovan. I öppen militär konflikt med väst så kan islam utrotas med några knapptryck, viljan för detta saknas idag men ju mer folk möter islam ju mer byggs denna vilja och motivation upp.

    Endast idiotiska pk-ister ”underskattar” islam, men som jag skriver, också detta bygger på en inre övertygelse om att väst egentligen är överlägset, annars hade man inte bjudit in islam. Krig idag har lite med individuellt mod och aggression att göra, som den vi ser i alla upplopp och då invandrare attackerar oskyldigs, men allt med organisation och arbetsförmåga, något som väst har, och islam saknar.

    Som sagt, svenskar flyttar ju från förorten, så långt de kan.

    Gillad av 3 personer

   • många munkar ibland skriver:

    Jag förstår vad du menar, och visst är det delvis så, men det jag menar är att jag tror inte att pk-isterna innerst inne tror på samexistens med islam, deras handlingar visar inte det, är inte varje ny redaktionsbild från Expressen och SVT ett hav av vita? Istället så tror jag att etablissemanget världen över går in i detta med öppna ögon, man söker AKTIVT en icke fungerande invandring och har där funnit islam. Man vill ha en permanent underklass att ösa röster ur, på exakt samma sätt förhåller det sig med demokraterna i USA, man VILL ha illegala invandrare som begår brott, för invandrare som lyckas, ja de kan ju rösta på vem som helst. VDH förklarar det bra här:

    https://www.hoover.org/research/classicist-immigration-assimilation-and-wall

    Gillad av 3 personer

   • många munkar ibland skriver:

    Så det jag menar är att vi inte skall förvänta att de andra icke-västliga kulturerna kommer att kämpa med islam med ena handen bakbunden, eller båda som vi gör idag, det är en västlig kristen tradition, som man inte kan finna i Japan, eller Kina, eller i Ryssland, så pk-isterna gör verkligen islam en otjänst, som antagligen förvägrar denna religion att kunna moderniseras i fred om det alls är möjligt.

    Gillad av 3 personer

   • Hamza Yusef skriver:

    Pluttstaten Israel .. menar du allvar ??? Vet du hur många länder som ingår under Israel. ?? Saudi, USA, m.m pluttstat :-).. hhh.
    Om Israel stod själva mot ”muslimerna” så hade de varit borta nu. Deras egen top general sa i ett uttalande att ”om Syrien faller, då är det ute med oss”
    Israel finns därför att USA finns och vise versa. Och USA finns därför att Saudi finns.

    Gilla

   • Fredrik Östman skriver:

    Dumheter. I alla dessa krig hade araberna minst lika stort understöd från västliga stater som Israel hade. Dekadensen och antisemitismen är inget nytt. De hade utmärkta vapen men kunde inte använda dem. De hade alla fördelar. Men inga användbara vapen eller strategier eller taktiker kom fram ur den undermåliga lokala kulturen.

    Gillad av 2 personer

 7. Martin skriver:

  Obehagligt vad som hänt yttrandefriheten i Sverige. Den absolut farligaste ideologin i Sverige är Islam. Att kritisera denna ideologi är inte bara farligt pga av att islamister kan mörda dig om du gör det. Därtill kan du dessutom bli straffad för ”hets mot folkgrupp”.

  Gillad av 6 personer

  • uppstigersolen skriver:

   Så länge du kritiserar eller skriver att Islam är avskyvärd så är det OK. Islam är ingen folkgrupp. Muslimer är en folkgrupp. Ändrar man lagen så att man inte får kritisera Islam så är man ute på farliga vägar.

   Gillad av 1 person

 8. Rolf H Carlsson skriver:

  Ett litet men tydligt tecken på hur PK-isterna motarbetar yttrandefriheten, nämligen Fotografiska museet. När de politiska partierna i valrörelsen erbjöds att ställa ut egna bilder censurerades SD som valt Vilks Rondellhund, vilket kunde tolkas som ett värnande av just yttrandefriheten. Den ansågs inte PK, givetvis. Samtidigt lät man Mp ställa ut en bild på en sjuk isbjörn med budskapet att AGW hotar isbjörnarna. Om museet hade ansträngt sig det minsta hade de lärt sig att isbjörnsstammen är större och mer välmående än någonsin – till den grad att inuiterna vill återinföra rätten att jaga isbjörnarna för i många byar vågar man inte gå ut längre utan stora försiktighetsåtgärder. Bilden på den sjuka björnen har valsat runt på nätet, men sakkunniga har också framhållit fakta i målet. Så länge PK-isterna styr Fotografiska kommer jag givetvis att fortsätta bojkotta dessa lögnmakare.

  Gillad av 2 personer

   • Marina von Schreeb skriver:

    Så då är vårt öde beseglat? Det tror inte jag, vi och fr.a. övriga EU kommer slutligen att resa sig. Tyvärr eller som tur är, är jag väl död då. Tyskland, Frankrike och Polen har väl ett par miljoner flera medborgare än Sverige som en dag får nog. Ett 3e världskrig?

    Gilla

 9. Jan Ivarson skriver:

  Varför tror så många svenska politiker att folk från andra länder som lyckats sämst i världen med att skapa välfärd och stabila samhällen skall vara bra för Sverige?
  Varför skall vi vara tacksamma för att sådan människor inför sina värderingar här?
  Det som kallas kulturberikning har blivit kulturrasering.

  Gillad av 6 personer

  • Hamza Yusef skriver:

   Det är kärleken till västvärlden som gjort dessa länder instabila. Inte Islam. Nämn 1 land som styr 100% med Sharia ?.
   Nämn 1 ledare i dessa instabila länder du syftar på som följer Islam ??

   Gilla

 10. ladycobra skriver:
 11. Sixten Johansson skriver:

  Särskilt för er som är nya läsare vill jag förklara hur läget är i Sverige. Hårt fastklamrad vid makten sitter nu en oduglig och bottenlöst girig politisk klass, som inte har minsta intresse av hur befolkningen har det. Den flyter ovanpå som surnad grädde, räknar med att alltid klara sig. Den sträcker sig över hela skalan, alltså vänstern, mitten och högern. Politikerna har ingått en ohelig allians med massmedia, kultursektorn, de högutbildade och näringslivet.

  Denna härskande klass massimporterar bruna och svarta kroppar för att vänstern ska få fler röster och näringslivet på högerkanten ska kunna suga ut så mycket pengar som möjligt ur statskassan, alltså från skattebetalarna. Sverige har en dopad fönsterkrossningsekonomi, där alltså samhällsvärden hela tiden förstörs. Även förstörelse, brott och rädsla gynnar alltid många personer och företag, som därför vill fortsätta att importera fler kroppar, oavsett vad dessa har i skallen. Dessa konsumerar ju också mycket, så länge de lever på bidrag.

  De flesta som kommer i närkontakt med probleminvandringen förstår att samhället kommer att falla sönder, men enda sättet att stoppa det i tid är att avsätta härskarklassen. Ännu finns inte den vreden och kraften i folkdjupet. Ännu kan vi bara hoppas: a) att många vaknar, b) att ekonomin kraschar snabbt, c) att många i den politiska klassen drabbas personligen av samma slags våld, som de i sin skamlösa girighet och ansvarslöshet utsätter de mest värnlösa för: barnen, våra gamla, kvinnorna.

  Gillad av 7 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.