Muslimska fundamentalister röstar vänster

Mohamed Omar

I tretton år bodde jag i ett utanförskapsområde, det vill säga ett område som präglas av en hög andel utomeuropeiska invandrare, bidragsberoende, kriminalitet och islamisering. Dessa områden är de som kommit längst i den mångkulturella processen och de visar oss hur Sverige som helhet kommer att se ut om processen fortsätter. Det är inte svårare än så.

Området jag bodde i hette Gottsunda och ligger utanför Uppsala. Där röstar majoriteten vänster. Gottsunda-Blomdahls väg röstade 57,9% socialdemokraterna, 16,4% vänsterpartiet. Socialdemokraterna är ett gigantiskt parti. Det fanns också en källarmoské på min gård. Där pratade man gärna politik. Men det handlade mest om hemländerna. Och Palestina, alltid Palestina. Det var underförstått att som muslim måste man hata Israel och sympatisera med palestinierna. Det har sedan länge blivit en del av religionen och identiteten som muslim. Det står inte i Koranen att du blir otrogen, ”kafir”, om du försvarar Israel, men i praktiken är det ofta så.

När man pratade om svensk politik, så handlade det om så kallad ”rasism” och ”islamofobi”. Vilka som var ”för eller emot islam”, så som man uttryckte det: ”Den där Nalin Pekgul, hon är emot islam” eller ”Den där Dilsa Demirbarg-Sten, hon är emot islam”. Personer som kritiserade islamismen, sharia eller jihadism uppfattades som ”emot islam”. Nyanserna gick förlorade i källarmoskén.

Varför röstar nästan alla vänster? Vänstern är ju progressiv. Det borde vara rena motsatsen mot fundamentalistisk religion. För det första är inte vänstern progressiv längre. Den bryr sig inte om vetenskap och fakta. Se bara på den så kallade ”genusvetenskapen” som blivit införd på alla universitet. För det andra röstar man inte vänster för att vänstern har ideal som liknar de egna idealen, utan på grund av gemensamma intressen. Ett sådant gemensamt intresse är att bekämpa och undertrycka kritik av islamisk fundamentalism. Sådan kritik kallas ofta ”islamofobi”.

Vänstern ger alltså skydd åt islamisk fundamentalism, mörkar dess dåliga sidor och tillåter den att spridas och stärka sin ställning i Sverige. Därför upplever bröderna i källarmoskén att vänstern står på deras sida. Ett annat gemensamt intresse är utrikespolitiken. Vänstern omhuldar också Palestina och avskyr USA. En vanlig konspirationsteori i Mellanöstern är ju att allt ont som händer i deras länder kommer från USA och Israel. Dessutom är USA och Israel samma sak eftersom ”judar” styr USA.

Men alla som bor i utanförskapsområdena röstar inte medvetet och genomtänkt. De vet bara att alla andra röstar vänster för de är ”bra” och för att SD är ”rasister”. Att man själv, som arab, kurd eller somalier, ofta är mer rasistisk än den genomsnittlige sverigedemokraten tänker man inte så mycket på. Pappa Ahmed från Syrien blir inte så glad om hans dotter kommer hem med en somalier. Ett sådant scenario går knappt att föreställa sig. Blandäktenskap är oändligt mycket vanligare bland de ”rasistiska” gammelsvenskarna. Man ska aldrig sluta påpeka det motsägelsefulla i att vara både mot rasism och för massinvandring, när massinvandring från mer rasistiska länder leder till att Sverige blir mer rasistiskt…

När man kallar gammelsvenskar ”rasister” menar man kanske att de inte gillar islamisk fundamentalism. Orden ”islamofobi” och ”rasism” används lite slarvigt, minst sagt.

I denna valrörelse kom det fram att socialdemokrater spred propaganda på somaliska och arabiska på sociala medier. Det handlade om att man ska rösta vänster för att stoppa SD. Sådan propaganda är vanlig. Det som hänt nu är att den kommit ut i det offentliga. Men bland muslimska invandrare har man alltid varnat för SD. De är rädda att sverigedemokratiskt inflytande kommer att innebära att det blir mer okej att kritisera islamisk fundamentalism. De är rädda för att gemmelsvensken ska bli mindre snäll och eftergiven. Han kanske börjar ifrågasätta varför ”flyktingar” åker på semester till sina farliga hemländer. Bygger hus och företag där. Anordnar bröllopsfester där. Kanske kommer gammelsvensken till och med dela ut mindre bidrag till islamiska organisationer.

På den tiden jag var muslim brukade imamen i den stora moskén i Uppsala säga till oss att rösta vänster. Flera  i moskéns styrelse var engagerade i Miljöpartiet. Valet 2010 stod det folk utanför moskén på fredagarna och delade ut material för olika vänsterpartier. En imam som är väldigt populär i Uppsalamoskén, särskilt bland de yngre, är Abo Raad. Han har hållit fredagspredikningar i moskén. Han leder också studiecirklar för unga män. Men Gävlemoskén är hans egentliga hemvist. Imamen blev känd för en större allmänhet när han sommaren 2014 på Facebook uttryckte sin sympati för terrorgruppen Islamiska Staten (IS).

Inför valet 2014 gick Gävlemoskén ut på sin hemsida och rekommenderade församlingens medlemmar i första hand att rösta på feministiska Miljöpartiet, i andra hand feministiska Vänsterpartiet. I en fatwa från Abo Raad som kommunicerades intill rekommendationen betonas vikten av att rösta för att försvara religiösa rättigheter: ”Att rösta på partier för att erhålla religiösa eller världsliga förmåner är tillåtet. Det framförallt med tanke på att det inte finns andra alternativ att rösta på.”

Jag blir därför knappast förvånad när SVT:s Uppdrag granskning den 12 september avslöjade att imamen i Alby moské uppmanar sin församling att rösta på vänstern. ”Inte Sverigedemokraterna. Akta er! Det är ett rasistiskt parti”, säger imamen.

Det är alltså inte för feminismens skull man ska rösta vänster, utan för att den främjar vad islamiska fundamentalister uppfattar som sina religiösa intressen. För vad vi får genom att rösta på de feministiska vänsterpartierna, oavsett vad de själva utlovar, är alltså ett mindre jämställt och mer islamiskt fundamentalistiskt land.

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Du kan stödja mitt arbete genom att swisha till 0760078008 (Eddie Råbock).

34 reaktioner på ”Muslimska fundamentalister röstar vänster

 1. Tritonen skriver:

  Att regeringen det första den gjorde var att erkänna Palestina, gav säkert många röster från ”nyanlända svenskar”. Skrämmande naivt och utan konsekvensanalys.
  Som vanligt värdefull insiderkunskap från Mohammed O. Tack!

  Gillad av 5 personer

  • Jan Molin skriver:

   Tritonen, du är nog naiv! Sjupartiernas politiker är inte naiva, varken i Palestinaerkännandet eller i övrigt. De följer strikt sin plan för det samhället som de skapade grundvalarna för redan 1975 genom SOU 1975:26 med Palme som främste drivare men alla dåvarande partier stödde proppen! Så de förstår fullt ut följdverkningarna av det mångkulturella samhället de skapat, men står inte för dess följdverkningar av enormt ökad brottslighet i form av mord, skjutningar, våldtäkter och övrig brottslighet.
   Hela Sveriges grundstruktur är byggt för ett homogent samhälle byggt av och för oss svenskar, vi är omkring sju millioner svenskar och finnar, och 3 millioner invandrare. Betänk att bara Reinfeldt med Alliansen släppte in omkring en million! Och det rullar på med över 100 000 PUT per år!
   Jag är uppvuxen på 50-talet och jag kan vittna om det dåvarande samhällets mycket låga brottslighet, troligen lägstû i världen! Det var en idyll då!
   Nu omgjort av sjupartierna till det motsatta, ett av de mest brottsliga, åtminstone i Europa. Det kommer nog att skrivas åtskilliga avhandlingar i framtiden om hur ett helt lands folk gick med på att utplåna sig självt utan motstånd!
   Till skillnad mot indianerna i Amerika som från början, 1600-, 1700-talet huvudsakligen ej gjorde motstånd mot den vita invasionen, men senare i mitten av 1800-talet började försvara sig. Alla har säkert hört talas om ett antal av de stridande indianhövdingarna Sitting Bull, Crazy Horse mfl. Men då var det för sent!
   Nu lever de, som ej fann sig i det nya vita samhället, i eländiga reservat i olika delar av USA. Man kan säga att reservaten är koncentrationsläger där förlorarna bor.
   Blir det på något liknande sätt i Sverige i framtiden?

   Gillad av 3 personer

   • Anders L. skriver:

    Det finns f.n. 2,5 M (25%) med ”utländsk bakgrund” i Sverige (SCB). Illegala oräknade. Migrationsverket planerar ytterligare ca. 400.000 kommande 4 åren. Det blir 30% år 2022. Ca 65% kommer från muslimska länder (SCB). Fertilitetstalen för svenska kvinnor är 1,7-1,9, för immigranter från HDI3 uppemot 3. Klockan tickar.

    Gillad av 4 personer

 2. Fredrik Lundgren skriver:

  Jag hoppas att ni kära läsare gick runt i valstugorna under valperioden och frågade politikerna om vad de visste om islam. Jag gjorde det. Ingen jag frågade visste något om islam.

  Feministiskt Initiativ kände inget hot mot kvinnorörelsen från islam. De ansåg att det ska gå att tala med imamerna och komma överens.

  Ingen politiker trodde att svensken skulle bli i minoritet i Sverige.

  Det fanns ett undantag. En man i SD. Han var från Afghanistan och var muslim och han var SD:are just på grund att han inge var glad åt islamiseringen av Sverige.

  Gillad av 9 personer

  • Asta skriver:

   Public service får varje år mer än 7 miljarder för att indoktrinera oss. Månaderna före valet gick statsmedias propagandamaskin på högvarv ännu mer än vanligt. Det var motbjudande tydligt.
   https://www.nyatider.nu/ett-grundlurat-folk-valde-bort-sig-sjalvt/

   Det vilseledande bruset pågår ständigt, men når särskilt iakttagbara toppar när ett speciellt grovt brott riskerar att spräcka politikernas och medias lögner om det mångkulturella projektets fantastiska fördelar. Två tydliga exempel på fenomenet är dubbelmordet på Ikea i Västerås i augusti 2015 och den illegale uzbeken Rakhmat Akilovs terrordåd på Drottninggatan i Stockholm den 7 april förra året. Media skydde inga medel att blixtsnabbt lägga ut dimridåer och sprida massmedialt Valium till folket.

   Gillad av 1 person

 3. Jan Andersson skriver:

  De politiska partierna tar bara upp positiva saker i valkampanjen, ingen röstar på ett parti som inte lovar förmåner som någon annan skall betala. En förmån kan ju vara att bli av med en kostnad.

  Det här är exakt samma sak som ”gillaknappen” i Facebook och andra ställen. Varför finns det ingen ”ogillaknapp”? Den skulle jag trycka på tio gånger oftare än en ”gillaknapp”. I en demokrati behövs bara ”ogillaknappar” resten sköter sig självt.

  Min fru har förklarat att kvinnor av princip, hövlighet eller sociala hänsyn aldrig skulle trycka på en ”ogillaknapp” eftersom avsändaren skulle bli kränkt av det. Så här har ni det igen: om alla LÅTSAS gilla allt och alla här på jorden så försvinner demokratin och allt verkar att bära åt h-e dessutom.

  Gillad av 2 personer

  • Rune skriver:

   Men ogillaknapp har jag för mig fanns på en del bloggar för några år sedan? Men nu verkar de ha försvunnit helt? Jag har inte sett någon sådan sedan flera år.

   Gillad av 1 person

  • Hovs_hällar skriver:

   Jodå, det finns en ”ogilla-knapp” på FB — där du kan markera att du tex. ogillar makthavares dumma åtgärder. Eller att du skrattar åt ett inlägg, eller gråter för den delen.

   Gilla

 4. Aurora skriver:

  J Hakelius skriver i Fokus att grnden för den välfärd vi är vana vid är nationell gemenskap. Sverige består numera av stora befolkningsgrupper, tillsammans med nationalhatande vänster, som inte är intresserade av denna gemenskap utan arbetar enbart för att driva egna särintressen. Vi ser senast MPs somaliska stjärnskott som inget inteesse har för ’svenska’ frågor i samhällspolitiken utan delar vänsterhatiska inlägg på Facebook,

  Gillad av 3 personer

 5. Folke Lidén skriver:

  Men vad händer när man uppnått den kritiska massa som möjliggör bildandet av ett muslimskt parti? (Ligger inte långt fram i tiden)
  Då förlorar väl V och S deras röster över en natt?!

  Gillad av 2 personer

 6. Black hawk down skriver:

  Ja, och att vänster stjäl de arbetandes pengar och ger till muslimerna, vi hade ett färdigbyggt dhimmi-system redan när muslimerna kom. Att skära i bidragen är det enda sättet att få dessa människor att överväga att lämna Sverige, men inte ens det räcker, för sjukvården är gratis, skolan är gratis osv, så det enda sättet är att skära skatten till ett minimum så att folk betalar efter förmåga, men det är en önskedröm.

  Jag är irriterad också på dessa sidor, för vi beskriver inte framtiden i särskilt stor detalj även om den är tydlig, den invandrade och muslimska delen av befolkningen växer fort, eftersom de som beskrivs ovan har en symbios med vänstern och oförklarligt nog med alliansen, dvs hela 7-klövern, så går inte detta att bryta. Man kan därför inte skära i bidrag och skattebasen urholkas, våldet och motsättningarna ökar och islam blir allt mer explicit. Hur ser Sverige ut om 10 år, 20 år eller 30 år? Det är en hård sanning, ett beskt piller att svälja, att inse att detta är ”as good as it gets” för svenskarna. Idag. Imorgon blir det värre, i övermorgon än värre. Är man logisk så finns ju bara tre alternativ, resignera och supa och ägna sig åt sina hobbies tills de och sprit blir förbjudena (för svenskar skall ju inte få vara glada, det är pk-ismens nästa fas), flytta, eller väpnad kamp. Det är inte lönt att försöka bilda opinion, det sista valet visade det, siffrorna blir härefter bara värre, svenskarna är för få, det senaste jag läste var att migrationsverket skall applicera gymnasieamnestin frikostigt, vad betyder det? Att 40-åringar skall gå på gymnasiet? Att man kan söka till svenskt gymnasium direkt från Afghanistan eller Somalia?

  Gillad av 8 personer

  • Fredrik Östman skriver:

   Ja, impulsen man får av de fakta Eddie anför är att leta efter ett sätt att lägga dessa uppenbara problem framför vänsterns dörr. Man kan tänka sig att gygesmedia gör detta svårt. Men gygesmedia är bara ett symtom på svenskens hjärntvätt. Så endast lokala initiativ kan ha effekt:
   – effektiva publika aktioner som de den identitära rörelsen genomför
   – lokala partier som Örebropartiet; ett bra parti är ett förbund av lokala partier
   – personlig skatterevolt, sluta jobba och betala skatt, ingen övertid, odla eget, handla på blocket
   – väpnat uppror, från medborgargarden i bostadsområdet över stenkastning på polisen till öppen revolt — kräver total solidaritet, gruppidentitet, maffiaheder, skvaller och direkta angrepp på svikare och förrädare
   Bara på dessa sätt kan vänster och islamisering sammankopplas och angripas som en enhet.

   Gillad av 1 person

  • Jan Molin skriver:

   Det är rätt, den framtid som följer av sjupartiernas politik beskrivs inte ofta. Dock har jag försökt ovan med exempel från urinnevånarnas läge i USA idag. Ett stort problem tror jag är svenskarnas bristande historiekunskap, och jag tror den är medvetet nedtonat.
   I realskolans fick jag och mina klasskamrater en mycket bra sådan. Men mina barn fick inte liknande, jag vill minnas att de slog ihop några ämnen där historia bla ingick, men jag kanske har fel?

   Gillad av 1 person

 7. Göran Holmström skriver:

  Tackar för dina berättelser från det som dom styrande aldrig kommer se på nära håll. Att man röstar vänster är ju som jag ser det ett tack för bidraget som kommer.
  Frågan är ju bara hur länge det kommer? Tänker såhär, för eller senare så lär lågkonjunkturen med stort L dyka upp. Med den lilla produktion som numer sker i landet till det så produceras knappt någon mat i större utsträckning.
  Om det blir en sådan så lär pengarna ta slut rätt omgående och bidragen kommer sina. Och Sverige kan ju knappast handla mat på krita utomlands.
  Så det kommer bli mycket intressant och ser hur dom styrande hanterar den kommande lågkonjunkturen som lurar runt hörnet.

  Gillad av 1 person

 8. Lars-Olof Svensson skriver:

  Varje gång jag läser DGS undrar jag hur MSM kan ge en så totalt annan bild av Sverige. På något sätt försöker MSM få ihop storyn att det här kommer att gå bra (bara vi höjer skatten och börjar elcykla) för alla är lika värda, och förresten har vi fått surdegsbröd och Sverige har hursomhelst ingen kultur och finns knappt ens. Det finns bara anlända, gammel- och ny. Allt annat är rasism, punkt slut.

  Gilla

 9. patriotzz skriver:

  För islamistiskt insnöat.
  Socialdemokratiska partiet har avtalat med muslimska brödraskapet att dela makten och härligheten,.
  PÅ toppen av det kommer den muslimska klanandan från ett efterblivet folk med utveckling stoppad för 600 år sedan.

  Gilla

 10. Samuel af Ugglas skriver:

  Det blir intressant när svenska folket kommer att upptäcka hur många enarmade socialister som står i kö till ”socialen” som muslimerna tar över om ett par år!

  Gillad av 1 person

 11. kvellulvblog skriver:

  Ahmed Akkari i Danmark skrev en bok för ett antal år sedan, på svenska skulle den ha hetat ”Min uppgörekse med Islamismen” eller dylikt. Men den blev naturligtvis aldrig utgiven i Sverige. Ahmed A beskrev nämligen i en stor, och läsvärd, bok flera års erfarenhet av islamistisk propaganda i de danska moskëerna. Mycket noggrannt och utförligt också hur den styrdes från mellanöstern. Det som chockerar mig mest, är att vi t.o.m. har en censur av viktiga debattböcker i vårt land, och en nästan total tystnad i kulturella medier om detta. Ännu värre när det handlar om ett problem i vårt broderland Danmark, ett problem som sannolikt är ännu större i Sverige. Det börjar med att Korantroende röstar på socialdemokratiska partiet, och andra partier, som i detta fall yjänstgör som Lenins nyttiga idioter. Sedan startar de exempelvis Islam Demokraterna, när de vet att de har mer än en miljon säkra röster. Det räcker inte med att vara naiv, för att inte se vad som kommer att hända, man måste antingen vara medbrottsling eller nyttig idiot.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.