Rapport kartlägger islamisk makt-rörelsen i Sverige

Mohamed Omar

Nyligen levererades slutrapporten för ett projekt om Muslimska brödraskapets informationspåverkan till Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). Förra året kom förstudien som visade att Brödraskapet håller på att bygga upp ett parallellsamhälle och infiltrerar organisationer och partier. Ett liberalt parti som Centerpartiet kunde till exempel ha en islamist, Ebtisam Aldebe, på sin riksdagslista, och som nämndeman i Solna tingsrätt.

Slutrapporten har titeln ”Islamisk aktivism i en mångkulturell kontext”, vilket pekar på en viktig sak: att islamister, som inte vill ha mångkultur i sina ursprungsländer, sprider islamism i Sverige med hjälp av mångkulturalismen. Projektet har letts av socialantropologen Aje Carlbom, docent vid Malmö Universitet.

Muslimska brödraskapet är världens största islamisk makt-organisationen och grundades i Egypten 1928 under mottot: Gud är vårt mål; Profeten vår ledare; Koranen vår lag; jihad vår väg; och döden för Guds sak vår högsta strävan. Med ”islamisk makt-organisation” menar jag en organisation som verkar för att islamiska lagar och normer ska stå över allting annat.

I rapporten kartläggs organisationer som är ”associerade” med Muslimska Brödraskapet. Det vill säga de är inte direkt styrda av Brödraskapet, men de har samma värderingar och idéer. Där finns Islamiska Förbundet, Sveriges Unga Muslimer, studieförbundet Ibn Rushd och Sveriges Muslimska Råd. Inget av detta är sensationellt för oss som har insyn i det så kallade ”muslimska civilsamhället”.

När dessa organisationer pratar om att ”muslimer” kräver det här eller ”muslimer” är upprörda över det här, då menar de inte muslimer som Nalin Pekgul eller den trevlige kioskturken. De menar muslimer som tycker som dem, fundamentalister som vill ha en islamisk stat.

Dessa organisationer har som jag ser det två grundläggande syften: inre och yttre mission. Dels vill de hålla kvar muslimer i sin traditionella tro, stärka den och och göra dem aktiva. Dels vill de sprida islam till andra. ”En långsam samhällsförändring där människors ‘hearts and minds’ påverkas genom övertalning”, skriver Carlbom. Det sista man vill är att muslimer integreras i den svenska majoritetskulturen.

När förstudien kom ut förra året hävdade Rashid Musa, ordförande för Sveriges Unga Muslimer (SUM), att den byggde på ”rasistiska konspirationsteorier”. Som vanligt försökte han att blanda ihop ”ras” och religiösa övertygelser. Det är två olika saker. Du kan byta din religiösa övertygelse, men inte din hudfärg. Anledningen till att Musa ogillade kartläggningen kan i stället bero på att han själv gillar Brödraskapet.

I en konversation om Egypten på Twitter den 25 januari 2015 med Mathias Wåg, känd för sitt engagemang i Researchgruppen, skriver Musa: ”Revolutionen har bara börjat”. Wåg undrar vilka Musa anser kan föra revolutionen vidare, varpå Musa svarar: ”Muslimska Brödraskapet och deras anhängare”.

När Aftonbladet den 19 december 2016 frågade Musa om hans organisation har något med Brödraskapet att göra kan han inte svara ja eller nej på frågan. Han har aldrig tagit avstånd.

Musa har också vägrat att ta avstånd från Islamiska staten (IS) då ha menar att frågan är islamofobisk. Samtidigt skriver han så här i en statusuppdatering på Facebook den 14 februari 2014: ”Att inte ta ställning mot rasism och förtryck är också ett ställningstagande. Kanske den tydligaste formen av ett ställningstagande.” Enligt hans egen logik skulle hans vägran att ta avstånd från IS kunna tolkas som ett ställningstagande för IS. Jag är dock inte beredd att gå så långt. Men som ledare för en islamisk ungdomsorganisation borde han vara tydlig, särskilt när ett oroväckande antal unga muslimer, bland dem medlemmar i SUM, dras till IS.

På ett seminarium om islamofobi i Almedalen 2014 sade Musa att de muslimer som reser till Syrien inte är extremister på något sätt, utan de åker bara dit för att ”hjälpa till”. Han har sagt liknande saker tidigare, då angående svenska muslimer som åkte ned till Somalia för att strida för terrorgruppen al-Shabaab: ”Det är inte konstigare att de valde att göra detta än att svenska unga män och kvinnor väljer att bli soldater i Afghanistan.”

Om SUM inte har något med Muslimska Brödraskapet att göra, varför har de då aldrig bjudit in en enda talare som har kritiserat MB? Det finns ju andra rörelser och strömningar inom islam som inte gillar MB. Det finns flera imamer som skulle kunna kritisera MB, varför har dessa aldrig hörts på SUM:s evenemang? I stället har vi sett att SUM, gång efter annan, erbjudit en plattform åt talare som står MB nära. Slump? Tror inte det.

Muslimska Brödraskapet främste andlige ledare i vår tid är egyptiern Yusuf al-Qaradawi. Han hade tidigare en populär show på Al-Jazeera, diktaturstaten Qatars satellittevekanal. På showen, som hette ”Sharia och livet”, svarade han på frågor om sharia, islamisk lag. Angående profeten Muhammeds välkända påbud om att den muslim som avfaller från sin religion ska avrättas, sa al-Qaradawi: ”Om de hade gjort sig av med straffet för avfall skulle inte islam existera idag”. (Al-Jazeera, 13/2 2013).

I MSB:s rapporter pekas Stockholmsmoskén på Södermalm ut som Brödraskapets huvudkontor i Sverige. Konspirationsteori? Omar Mustafa, tidigare generalsekreterare för Sveriges Unga Muslimer, och ordförande för Islamiska Förbundet som har sitt säte i moskén, lajkar al-Qaradawi på Facebook och i en intervju för Expressen (9/4 2013) sade han att den egyptiske imamen är ”världens mest framstående muslimske teolog som går att jämföra med påven”. Till Sveriges Radio sa Mustafa att al-Qaradawi ”ofta är väldigt balanserad i sin retorik”. Tycker ni att det låter balanserat att kräva dödsstraff för dem som lämnar islam?

I en statusuppdatering på Facebook den 29 oktober i 2016 citerar Omar Mustafa en av Brödraskapets viktigaste ideologer, egyptiern Mohammed al-Ghazali (1917-1996). Citatet är inte särskilt anmärkningsvärt, men denne Ghazali har bland annat sagt, helt i linje med al-Qaradawis åsikt, att vem som än motsätter sig någon del av sharia måste avrättas, antingen av regeringen, eller om denna inte gör vad den ska, av en enskild muslim. Ghazali försvarade mordet på författaren Farag Fouda i Egypten 1992. Fouda mördades eftersom han kritiserade islamismen och förespråkade en sekulär stat. Att Mustafa gillande citerar en av Brödraskapets viktigaste ideologer är knappast en slump.

I december 2015 avslöjades att ”biståndsarbetaren” Ihab Hallak samlat in 870 000 kronor i Stockholmsmoskén till Al-Qaida i Syrien. Hallak uppger att han tidvis arbetat för hjälporganisationen Islamic Relief i Sverige. Och det var inte första gången Islamic Relief nämndes i svenska medier i terrorsammanhang. I oktober 2013 rapporterade flera medier att Haytham Rahmeh, imam och främste religiöse företrädare i Stockholmsmoskén, smugglade vapen till jihadister i Syrien med anknytning till Muslimska brödraskapet. Rahmeh har suttit i hjälporganisationen Islamic Reliefs styrelse tillsammans med Omar Mustafa.

Ingen imam som är kritisk till Brödraskapet har någonsin fått uttrycka sin kritik inför församlingen i Stockholsmoskén. Däremot har al-Qaradawi, Brödraskapets andlige ledare, fått tala där. Han besökte moskén i juni 2003 och uppmanade då till självmordsattacker mot Israel.

Omar Mustafas företrädare som ordförande för Islamiska Förbundet, den tidigare moderate politikern Abdirizak Waberi, hyser också stor respekt för al-Qaradawi. ”Jag respekterar Qaradawi. Han är en stor, lärd person. Han är mycket kunnigare i islam än jag och andra i Islamiska förbundet”, sa han i en intervju i SVT:s dokumentär ”Slaget om muslimerna” från 2009.

Mahmoud Khalfi, imam och direktör vid Stockholmsmoskén, sa så här i en intervju för tidningen ETC den 14 juni 2013: ”Ja, det är ingen hemlighet att vi har kopplingar till brödraskapet, vi väljer det som riktning. Men det är inte så att vi får direktiv från Marocko eller Egypten vad vi ska göra, vi är en självständig organisation i Sverige. Det som är fel är att brödraskapet har svartmålats som terrorister i media.”

Är Mahmoud Khalfi också en del av den rasistiska konspirationen? Man måste inte vara forskare för att se att det finns kopplingar mellan Stockholmsmoskén, Islamiska Förbundet, Sveriges Unga Muslimer med flera organisationer och Muslimska Brödraskapet. Förhoppningsvis kan rapporten från MSB göra fler medvetna om hur denna islamisk makt-rörelse arbetar i vårt land.

Min gamle vän Pierre Durrani har blivit intervjuad för denna rapport. Han är liksom jag före detta muslim, son till en svensk mor och en utländsk far. Då han var muslim kallade han sig Abdul Wadud. Jag lärde känna honom på 90-talet då han var en aktiv muslim.

Durrani studerade i Frankrike på en folkhögskola med anknytning till Brödraskapet och under denna tid blev han också medlem i organisationen. Han engagerade sig också i SUM och satt i styrelsen åren 1992-2002. Det var han som hittade på namnet Sveriges Unga Muslimer! Med tio år i SUM:s styrelse och tvåårigt medlemskap i Brödraskapet, samt tretton år som aktiv muslim som reste runt och talade i olika moskéer och på konferenser vet han vad han talar om.

I en intervju för tidningen Brand nr 1/2015 beskriver Durrani Muslimska Brödraskapet som ”en entristisk organisation som går in i alla möjliga sammanhang”. Det är därför vi ser dess aktivister stundtals företräda Socialdemokraterna, och stundtals Moderaterna och Miljöpartiet. ”Ibland verkar det som socialdemokrater, ibland centerpartiet eller miljöpartiet, men delar en gemensam syn”, konstaterar Durrani. ”Men det är ändå så att man har samhällets islamisering som det stora målet.”

Man bör aldrig glömma grundorsaken till islamiseringen – invandringen. Islam – och islamisk makt-grupperna – har inte ramlat från himlen, utan kommit hit genom de senaste tre-fyra decenniernas stora asyl- och anhöriginvandring från Afrika och Mellanöstern. Självklart bör alla bidrag dras in till dessa grupper, men man måste också förändra invandringspolitiken.

35 reaktioner på ”Rapport kartlägger islamisk makt-rörelsen i Sverige

 1. Tips skriver:

  Jag scrollade ner snabbt och det slående var det enorma antalet muslimska namn. Återigen när jag läser ledarsidor, exempelvis GPs, så slås jag av att de inte alls verkar inse vad som sker. De tror att Sverige är vad det alltid varit, nästan. Vi har proportionellt tagit emot fler migranter än något annat västland på mycket kort tid, då tycker jag att journalistiskt intresse borde medföra att man studerar hur det går där detta pågått längre, och här tror jag att det mest relevanta är att lyssna på Tommy Robinson, hur han berättar att när en pappa spårat upp en av våldtäktsligorna som just då hade hans 11-åriga dotter, när han försökte göra något åt det så kommer polisen och stoppar PAPPAN. Polisen hävdade att det var consensual..

  Detta är vad vi har att vänta, i England så känner muslimer i dessa samhällen över hela England till vad som pågår, alla deltar så klart inte och många gillar det kanske inte heller, men de gör heller inget för att stoppa det. Vi kommer att se samma i alla småbyar i Sverige. Jag gissar att om 10 år så är Sverige sig inte likt mer, vi kommer att bli ett land med enorma motsättningar och hat mellan olika grupper.

  Lyssna på Tommy Robinson, han gör det jobb som brittiska journalister borde göra. Det är mycket olyckligt att Nigel Farage var tvungen att fokusera på Brexit för att lyckas, hade han talat mer om islam så hade etablissemanget attackerat honom än mer och han hade kanske blivit mördad, nu finns inget stort parti men det kommer nog mycket snart.

  Gillad av 6 personer

  • Reinfeldt förstörde Sverige skriver:

   ” Jag gissar att om 10 år så är Sverige sig inte likt mer, vi kommer att bli ett land med enorma motsättningar och hat mellan olika grupper ”.

   Fast fredagsmyset kommer förstås att finnas kvar, liksom Let’s Dance och Melodifestivalen. Allt för att skärma av verkligheten för de alltmer oroliga svenskarna. Schyffert kommer nog också säkert att ge sig ut på ny var-inte-rädda-turné. 😉

   Gilla

 2. Tips skriver:

  Jag tror att detta inte vänder förrän svenska hantverkare lägger Aftonbladet och går ut på gatorna och skyddar sina egna. Vi mjukhändade intellektuella verkar inte ha någon effekt alls.

  Gillad av 5 personer

 3. Lilla fröken PK skriver:

  ”Självklart bör alla bidrag dras in till dessa grupper, men man måste också förändra invandringspolitiken.”
  Helt rätt, med tillägget att alla religiösa grupper bör mista sina statliga och kommunala bidrag, men man kan naturligtvis börja med alla muslimska ”barn- och familjeföreningar”. Dessutom ett nej till bidrag till konfessionella skolor och avveckling av hemspråksundervisningen. Oj då! Nu var jag bestämt inte riktigt i överensstämmelse med min signatur!?

  Gillad av 7 personer

 4. KristinaF. skriver:

  Det var nära att de lyckats med att få både barnäktenskap och månggifte godkänt i Sverige.
  Vad jag förstår så var S, MP och V för det.
  Jag tycker att mycket som gäller islam handlar om mäns sexualitet. Små flickor och kvinnor måste täcka sig för att inte väcka männens begär. Vad är det för sorts män som tänder på små flickor? Varför ska en liten ficka ens behöva vara medveten om det? De blir ju sexobjekt i låg ålder.

  Gillad av 10 personer

 5. Karl Oskar skriver:

  Enastående framställning Mohamed Omar. Skrämmande.
  Samband och kopplingar mellan dessa organisationer och Muslimska brödraskapet är nu för mig helt otvetydiga. Inte minsta tvekan råder.
  Stort tack.

  Gillad av 7 personer

  • Margareta skriver:

   Rebecca Weidmo Uvell har på sin blogg flera utmärkta sammanställningar över omfattningen av bidragen till islamska föreningar och dem närstående organisationer. En skrämmande läsning som borde få varje gråsosse att sätta i halsen och undra : vart och till vad går pengarna? Ledarsidorna.se har flera artiklar om Muslimska Brödraskapet och liknande. Olof Hedengren på Samtiden har skrivit en intressant artikel om Alice Bah Kunkes otydlighet(medveten?) om den kulturpolitik som bedrivs och bedrivits och givetvis ligger bakom detta pengaflöde till i grunden odemokratiska organisationer och deras agenda. På bloggen Invandring och mörkläggning läste jag alldeles nyss en intressant artikel om islams karaktär och syfte och det är skrämmande läsning. Problem är som jag ser det föreningen av religion och politik som blivit en lära med totalitära mål och som på vägen dit inte skyr några medel. Syftet är att vi, västerlandet skall underordna oss islam. Tyvärr verkar ingen i tillräckligt ledande ställning se detta. Pratar man med vanliga svenska verkar de flesta tro att islam är någon sorts ”frikyrka light” men utan det kristna budskapet.

   Gillad av 2 personer

 6. p2185 skriver:

  Som vanligt lysande faktarikt och upplysande. Att pengar överhuvudtaget någonsin betalats av svenska skattemedel till dessa organisationer är upprörande. Å andra sidan får de väl, som många andra i samma ärenden rikliga bidrag från t ex Saudiarabien? Men vem stoppar också dessa ”fientliga” pengar?

  Gillad av 6 personer

 7. Jan Bengtsson skriver:

  Enough is enough!

  Man har godkänt byggande av en Moské i lilla Alvesta…
  För TRETUSEN besökande!

  Placerat nära ett existerande bostadsområde!

  Vill man påskynda White Flight,
  fastighetspriser som rasar som en sten,
  för att ge tak över huvudet för de NYA…

  Finns det inga som helst gränser för galenskapen,
  hos vår makthavare???

  7-kt, (M)inst (S)agt…
  Fast det är kanske en (C)enterkommun…

  Blev någon det minsta förvånad då,
  med tidigare visad välvilja mot Islamismen???

  Gillad av 2 personer

 8. Agneta Berglöw skriver:

  Denna text borde,SKALL skickas ut till samtliga riksdagsmän/riksdagskvinnor samt alla kommunpolitiker i Sverige.
  Planen att islamisera västvärlden gör mig vettskrämd.Hur kan Europas o i synnerhet Sveriges beslutande politiker vara så blåögda o naiva?
  Tänker på senaste terrordådet i Frankrike där återigen flera civila fick sätta livet till för terrorismens maligna uppsåt som slår till var som helst när som helst.Vi skall aldrig känna oss trygga.
  Måtte mina öron aldrig nås av böneutrop.

  Gillad av 3 personer

  • Olle Reimers skriver:

   Det är varken blåögdhet eller naivitet. Islam är globalisternas redskap för att reducera det folkliga motståndet! Tittar man på Storbrittanien blir bilden ännu tydligare!

   Gilla

 9. Gösta Johnsson skriver:

  Bra och upplysande inlägg. De som läser detta förstår vidden av den förändring som sakta sker i Sverige ”under radarn” och bör på olika sätt agera för att det når den vanlige svenske medborgaren. Detta med förhoppningen att den ”sovande naive svensken” skall vakna och motsätta sig detta glidande in i tyranneriets ideologi.
  Tack och lov finns det ett gryende – tror jag – uppvaknande som några partier tar upp i sina program och informationspåverkande verksamheter. Jobba på och sätt effektivt stopp för denna influens i vårt demokratiska samhälle och samhällsliv. Heja Omar! Din röst behövs nu mer än någonsin.

  Gillad av 3 personer

 10. Soho skriver:

  De islamiska maktgrupperna har inte ramlat ner från himlen, nej inte precis. Men att Muslimska brödraskapet infiltrerar det svenska samhället med sharia borde stå med blåskrift i stora bokstäver på himlen. Helt uppenbart är mångkultur är inte förenligt med islam, vi ser att radikala muslimer vill inte låta sig integreras i det svenska samhället utan målet är att fortsätta leva i sina monokulturella samhällen och utövandet av sharia i full skala, som en stat i staten, men gärna utnyttja alla ekonomiska fördelar som gives i ett sekulärt ”oskuldsfullt” land som Sverige.
  Håller med dig om att orsakerna till gettofieringen av Sverige är floder av immigranter som inte har för avsikt att bli integrerade utan söker sig hit på grund av generösa bidragssystem.
  En förändring kommer endast att ske när kvasten har gått uppifrån och ner, penningaflödet upphört till allt som har med religion att göra, när asylrätten avskaffats som den är utformad idag och gränsen stängd för lång tid framåt.

  Gillad av 4 personer

 11. The Spectator skriver:

  Of course what this is is the enforcement of what one might call ‘Rowley-ism’, after the Metropolitan Police’s former assistant commissioner Mark Rowley. It was he who last month embedded the idea that the UK faces an equally balanced challenge: Islamist extremism on the one side, far-right extremism on the other. In order to sustain this equation it appears that for the time-being one must draw a moral equivalence between Muslims who blow things up and non-Muslims who do not, but have mean views. And an equivalence between Muslims who call for murder and non-Muslims who do not. Officials (retired and serving) at the borders, in the police force or in Parliament, who think that this will prove a formula for societal security and harmony can have no idea of the trouble they are storing up for some later date.

  Gillad av 3 personer

 12. LenaT skriver:

  Kunniga och omfattande är dina arbeten! Med dessa rörelsers intentioner borde varje människa känna hot men det räcker inte. Vi har svenska skattefinansierade myndigheter och medieföretag som hjälper dessa rörelser. Vart ska det sluta?

  Gilla

  • Mr.T skriver:

   För att svara på din fråga; Inbördeskrig. Återigen länkar jag till ett videoklipp där ett ögonvittne berättar vad som händer med ett (kristet) land som släpper in massor av muslimer;

   En kortare version;

   Gillad av 3 personer

 13. Jan Ahlström skriver:

  Som alltid mkt bra och informativt. När man läst detta så känns det ju helt jävla idiotiskt att inte förbjuda böneutrop. Hur blåögda och naiva kan våra politiker få vara ?

  Gillad av 1 person

 14. olle holmqvist skriver:

  Vi får inte glömma att grupp-våldtageri-verksamhet och annat leder till sysselsättning –
  i form av utredningsarbete ! Det är brist på åklagare. Advokatsamfundets gulliga
  Ärke-gullighet lär förespråka omskolning av asyladvokater till åklagare !
  För det är väl sant ?

  Invandring är lönsamt ! Principen här :

  För tydlighets skull: Adovokatsamfundets ordförande har -aldrig – burit glas på ryggen.

  Gilla

 15. Mikael Birk skriver:

  Det är fantastiskt hur många gånger företrädare för det s.k. ”muslimska civilsamhället” efter
  kritik om amtisemitiska och eller våldsförhärligande talare som inbjudits i deras regi lättvindigt kommer undan med: – ”Det hade jag ingen aning om”. Denna uppenbart förljugna bort-förklaring parat med islamofobi-invändningen som snuttefilt och gottköpsargument har dess-bättre numera överutnyttjats så till den grad att islamisterna framstår som ytterligt patetiska och i avsaknad av trovärdighet. Den totala bristen på reciprocitet är anslående; de krav som de själva ställer på andra grupper i samhället gäller inte dem själva, samtidigt som de tror att de kan undgå ansvar genom dagisretorik och spelad okunskap.

  Själv har och tar de aldrig ansvar för någonting; vithetsnormen och den påstått virulenta islamofobin gör dem till värnlösa offer utan eget ansvar. Hur ytterligt patetiskt är det då inte att det s.k. ”muslimska civilsamhället” och dess organisationer till 95% finansieras av skattemedel.
  Det islamofoba majoritetssamhället och det dekadenta Väst duger uppenbarligen alldeles utmärkt när det gäller att utverka bidrag för dessa heltidsanställda bidragsentreprenörer och självutnämnda företrädare som dessutom har mage att påstå sig företräda alla muslimer i Sverige.

  Gillad av 1 person

 16. Reinfeldt förstörde Sverige skriver:

  Dom dumma och konflikträdda svenskarna hade naturligtvis inte förstått om islam hade tagit över Sverige, eftersom de är fullt upptagna med att kolla på Melodifestivalen, Let’s Dance och i sina iPhones.

  Gillad av 2 personer

 17. Jonas skriver:

  Ni behöver inte vara oroliga för Dan Eliason har placerats på MSB för att stoppa eventuella framtida rapporter om Muslimska Brödraskapet. I framtiden kommer förkortningen MSB stå just för MuSlimska Brödraskapet.

  Gillad av 2 personer

  • Reinfeldt förstörde Sverige skriver:

   Det bästa hade faktiskt varit om Dan Eliasson blev sossarnas partiledare (så länge han inte är Sveriges statsminister förstås).

   Gilla

 18. Elvin skriver:

  Så många som 41 IS-terrorister med medborgarskap eller uppehållstillstånd i Sverige sitter nu fängslade i Syrien, uppger en källa med insyn till nyhetsbyrån TT. Terroristerna utpekas som de allra farligaste av dem som rest från Sverige.
  http://www.friatider.se/41-terrorister-fr-n-sverige-f-ngslade-i-syrien-livsfarliga-tickande-bomber

  Vänsterledaren Jonas Sjöstedt är en av dem som krävt att samtliga IS-terrorister från Sverige som tillfångatagits ska föras hit och straffas här. ( Ygeman sa samma sak.)

  Men det finns ett problem med att föra terroristerna tillbaka till Sverige. Dels kan det bli svårare att bevisa att de gjort sig skyldiga till brott, dels har Sverige ingen lag som förbjuder samverkan med terrorgrupper. ??
  Av de cirka 150 IS-terrorister som hittills återvänt till Sverige har bara ett par kunnat ställas inför rätta.

  Terrorforskaren Magnus Ranstorp bekräftar att de som nu sitter tillfångatagna i Syrien är de allra farligaste av de cirka 300 personer som rest från Sverige för att ansluta sig till islamistiska terrorgrupper i Mellanöstern.

  Enligt honom finns det en risk att dessa personer nu kan få en ”rockstjärnestatus” bland anhängare, vilket är ett problem.

  Gilla

 19. Rikard skriver:

  Hej.

  Är Sverige ett bättre land med muslimer eller var Sverige bättre utan muslimer?

  Frågan måste ställas på det sättet eftersom islam inte underordnar sig eller anpassar sig annat än som en metod för vidare infiltration.

  Varför skall det finnas muslimer i Sverige?

  I höst går vi till val, där sju av åtta riksdagspartier samtliga aktivt arbetat för att hundratusentals muslimer skall kolonisera Sverige, och ett åttonde som varnat och protesterat.

  Tänker du rösta för mer islam, eller för Sverige?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gilla

  • Olle Reimers skriver:

   Det är inte det som är poängen. Den är stället att Sverige håller på att islamiseras utan att svenska folket har fått yttra sig i frågan.

   Gilla

 20. Olle Reimers skriver:

  Tack Mohamed Omar för dina återkommande kartläggningar. Denna var den bästa hittills. Budskapet måste upprepas oupphörligen: Muslimska Brödraskapet har som mål att islamisera Sverige och svenska staten hjälper till.

  Vi måste bekämpa den utvecklingen med alla medel. De vill oss ingenting gott!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.