Gruppvåldtäkterna är ett invandringsproblem

Mohamed Omar

Hellre förekomma än förekommas. De gamla etablissemangsmedierna känner pressen från de växande, pigga alternativmedierna. De har försökt tiga ihjäl dem. Det gick inte så bra. Det finns en annan taktik: att säga som det är innan Avpixlat-sajterna gör det. Och det är ju bra.

Det verkar vara den taktiken som ligger bakom Expressens beslut att publicera fakta om gruppvåldtäkterna. Det är ju allmänt känt sedan länge bland svensson att gruppvåldtäkter är en ”invandrargrej”. Och då menar man inte ingenjörer från Tyskland och kockar från Frankrike. Men etablissemanget har i alla år försökt mörka.

Men nu har alltså Expressen (20/3) granskat gruppvåldtäkterna. Resultatet är föga förvånande. Av 43 dömda gruppvåldtäktsmän 2016 och 2017 visar sig hela 42 vara första eller andra generationens invandrare. Vad den 43:e har för bakgrund är okänt. Det behöver inte vara en helyllesvenne. Hur som helst: 98 procent av de dömda gruppvåldtäktsmännen hade bekräftad invandrarbakgrund.

En undersökning som publicerades under hösten 2017 visade att 95,6 procent av överfallsvåldtäkter begås av invandrare, alltså män som inte är födda i Sverige. Undersökningen, som gjordes av en engagerad medborgare, visar på fällande domar mellan 2012 och 2017. Landsgrupper som enligt studien har högst faktor (sannolikhet) att begå grov våldtäkt är i turordning algerier, afghaner, tunisier, marockaner och palestinier.

Gruppvåldtäktsvågen som sveper över landet är helt enkelt resultatet av vår ”humana” invandringspolitik. Det är de med ”god värdegrund” som är ansvariga. Det är svårt att förstå hur de tänker. De vet hur kvinnor har det i Somalia, Afghanistan och Irak. Men ändå tror de att massinvandring från dessa länder inte ska påverka oss negativt.

Det som sker är att kulturen i Sverige, vårt sätt att leva, anpassar sig efter värderingarna i islamvärlden. Kvinnor är rädda för att gå ut ensamma. Kvinnor vågar inte uppträda på vissa sätt av rädsla för att uppfattas som ”dåliga”. När volymen människor från segregerade, islamiska samhällen, ökar, blir också Sverige mer likt dessa samhällen. När allt fler kvinnor faller offer för sexuellt våld sprider sig oron och man kommer att undvika att gå ut ensam, särskilt på natten och särskilt i ”mångkulturella” och ”berikade” delar av staden.

Har detta något med islam att göra? Resultatet kan ses som en del av islamiseringen. När kvinnor täcker sig, när de stannar hemma, när de låter sig ”beskyddas” av en bror eller pappa, ja, då blir samhället mer islamiskt. Man börjar segregera och ”leva mer islamiskt”. Så en sådan utveckling är självklart något som islamisterna välkomnar.

Däremot uppmanar inte imamerna i moskéerna till sextrakasserier och våldtäkter. Jag skulle snarare påstå att de uppmanar unga män till laglydighet, arbete och studier för att bli bra ambassadörer för islam. Imamerna tror inte på svenska lagar, de är ju stiftade av ofullkomliga människor, men anser att man ska följa dem av pragmatiska skäl. Idealet är sharia. Men de vill förändra samhället genom undervisning och mission.

Våldtäktsmännen kommer från länder där islamiska lagar och normer har inflytande. Enligt islams traditionella lagar, sharia, får en kvinna inte gå ut utan sin ”förmyndares” tillstånd. Om hon är ogift är det fadern som bestämmer, om hon är gift så är det maken. Han kan alltså i praktiken förbjuda henne att gå ut. Förmyndaren kan förbjuda kvinnan att träffa dem han inte uppskattar, till och med hennes egna föräldrar. Om hon ska resa måste hon göra det i sällskap med en nära anhörig, manlig släkting.

Enligt traditionell sharia, islamisk lag, ska kvinnor och män hållas åtskilda. Kvinnor ska inte ”visa sina behag”, inte skratta högt, ja, inte uppträda på något sätt som kan ”fresta” män. En god hustru ska lyda sin man som är husets herre och mopsar hon upp sig har han rätt att aga henne.

Motsatsen till en anständig kvinna blir då sådana kvinnor som ”visar sina behag” och både skrattar och pratar med manliga vänner, kollegor och andra medmänniskor. Den oanständiga och dåliga kvinnan rör sig fritt ute utan manlig övervakare. Detta påverkar förstås hur man ser på västerländska kvinnor. I islamiska texter om jihad, det heliga kriget, beskrivs också icke-muslimska kvinnor som fallit i muslimernas händer som ”krigsbyte” som man äger och har lov att våldta.

Två konvertiter till islam, Pernilla Ouis och Anne Sofie Roald, publicerade 2003 boken Muslim i Sverige. Bägge har sedermera lämnat islam. Men de var akademiskt skolade muslimer när de arbetade med boken, vilket gav dem en unik inblick i muslimska miljöer i förening med ett kritiskt resonerande forskarperspektiv. På flera ställen tar de upp muslimernas syn på svenskar.

Många muslimer, förklarar de båda författarna, ”definierar sig utifrån den icke-muslimske västerlänningen”. De nämner sedan en händelse som ett ”typexempel” på hur vad de kallar ”västofobi” kan se ut:

”På en muslimsk fest i invandrarförorten Rosengård (Malmö) i februari 2003, talade en man om vad den muslimska högtiden Eid al-Adha står för. Han förklarade att på den muslimska högtiden samlas muslimer för att dyrka Gud medan ’svenskarna’ under sina religiösa högtider ’dricker’, och är ’otrogna’ och lever ett allmänt utsvävande liv.”

En viktig aspekt av det västofobiska synsättet bland muslimer, menar de två forskarna, är sexualiteten:

”Svenskar ses som sexuellt dekadenta, de kan ha sex med vem som helst inklusive sina familjemedlemmar och folk går halvnakna på gatan. Detta är vanföreställningar som inte bygger på egna erfarenheter, utan på fördomar som har sitt ursprung i tolkningen av det som visas i media. Få muslimer verkar känna till de svenska koderna och att de flesta svenskar har en moral i sitt sexuella beteende.”

För sjutton år sedan delade fyra Rinkebykillar med sig av sin syn på svenska tjejer. Reportaget, ”Det kan hända den snällaste kille”, publicerades i Dagens Nyheter den 11 februari 2000:

”Men det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en arabisk tjej”, säger Hamid. ”Den svenska tjejen får ju massor av hjälp efteråt, och hon har nog redan knullat. Men arabtjejen får problem med sin familj. För henne är det en stor skam att bli våldtagen. Det är viktigt att hon har kvar oskulden när hon gifter sig.”

”En tjej som går ut på kvällen utan någon kille som kan skydda henne får skylla sig själv”, fortsätter Hamid, ”särskilt om hon är full.”

Det är egentligen inte så stor skillnad mellan vad Rinkebykillarna säger till Dagens Nyheter och vad som sägs av vissa imamer i Sverige. I en föreläsning med rubriken ”Kvinnan i islam” säger imamen Muadh Zamzam att flickor måste täcka sig för att inte väcka männens lust. Och männen måste vakta på sina kvinnor.

“Inte vem som helst ska titta på våra kvinnor. Jag blir arg om jag ser att någon tittar på min fru. Jag vill inte att någon ska titta på min fru, på min mamma, min syster. Det är så muslimer ska vara.”

Så jämför imamen kvinnor med choklad. De som är insvepta i papper ska man ta, de som ligger utan förpackning tar flugorna.

Dessa imamer, även om de inte uppmanar till sextrakasserier och våldtäkter, underblåser föraktet för västerländska kvinnor. Du har ”våra kvinnor” som är rena och fina och du har ”deras kvinnor” som är orena, oanständiga och dåliga. De muslimska kvinnorna kallas också ”systrar” för att betona att de är värda en särskild respekt, att de hör till oss.

En händelse: i augusti 2015 utsattes en svensk kvinna i Strängnäs för två överfallsvåldtäkter samma natt. Våldtäktsmännen var två asylsökande män från Syrien och Algeriet. En av dem spottade kvinnan i ansiktet och sa: ”I’m gonna fuck you, little Swedish girl”. Man kunde ge sig på henne, för hon var svensk. Hon var inte ”vår kvinna” och ”en syster”.

Tänk om grupper av svenska män hade våldtagit en invandrarkvinna, kanske en muslimsk kvinna med sjal – hur hade reaktionerna blivit då? ”I’m gonna fuck you, Little Arab girl”. Hade det inte blivit stora rubriker? Hade inte antirasisterna protesterat? Blotta misstanken om att en ond, vit man hade dragit i en muslimsk kvinnas sjal fick ju Grudrun Schyman att ta på sig hijab ”i solidaritet”.

Tänk dig sedan att dessa gruppvåldtäkter hade skett flera gånger månaden, år efter år. Bristen på reaktion när svenska kvinnor våldtas, ofta med rasistiska förtecken, av grupper av invandrarmän, tyder på att svensken håller på att bli något av andra klassens medborgare i sitt eget land. En svensk, otrogen kvinna är mindre värd än en muslimsk, ”anständig” kvinna. Precis som det är i sharia.

Gruppvåldtäkterna har ingenting med ”socioekonomiska faktorer” att göra. Det handlar om konflikter mellan olika grupper med olika kultur – och det handlar om hur grupper med bakgrund i islamvärlden ser på icke-muslimska, västerländska kvinnor, och i förlängningen på västerländsk kultur. De gruppvåldtar inte ”systrar” från den egna gruppen.

En första åtgärd för att stävja gruppvåldtäkterna och göra kvinnorna i Sverige tryggare måste vara att drastiskt förändra invandringspolitiken. Först stänger man av kranen, sen städar man. Ingen integrations- eller assimilationspolitik kommer att lyckas så länge flödet fortsätter av asyl- och anhöriginvandrare från islamvärlden. I stället får vi en ökad spridning av förakt för västerländsk kultur och västerländska kvinnor och än mer anpassning till shariavärderingar. Utan massinvandring från islamvärlden hade vi inte haft något gruppvåldtäktsfenomen i Sverige.

45 reaktioner på ”Gruppvåldtäkterna är ett invandringsproblem

 1. Lilla fröken PK skriver:

  Att nu MSM lite försiktigt börjar att ta bladet från mun, kanske tyder på att sanningens ljus börjar att tränga in i redaktionerna? Den så högt värderade och värnade PRESSETIKEN kanske rent av börjar att lrakelera! I så fall på tiden.
  ”You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time.” – Abraham Lincoln

  Gillad av 4 personer

   • Henning skriver:

    Mycket väl skrivet får jag lov att säga av Hr Omar, ffa i dialektiken mellan det normativa islam och våldtäktsmännen själva. Kraften i alternativmedier och i det som nedsättande kalls för ”populismen” ökar för varje dag. Dessutom så kommer Ann Heberleins bok i ämnet ”våldtäkter och kultur” ut under våren (och lagom till valet i september). En sådan bok måste föregripas av Expressen om de inte skall stå med skammen efteråt i det att de anklagas för att ha mörkat fenomenet under alla år. Efter Brexit kommer vi att behöva välja sida på riktigt.

    Gillad av 3 personer

   • Fredrik Östman skriver:

    50 år är det sedan 1968. Och då hade symtomen redan trängt fram till parlamentarikerna. Vi måste alltså räkna med sjuttio år, sedan kriget vanns, men striden förlorades och national-socialism genomfördes på bred front i Västeuropa.

    Gillad av 2 personer

   • Tips skriver:

    Jag menar bara att det är nu länge sedan fenomenet med systematiska våldtäktsligor med religiösa förtecken som utnyttjar den engelska underklassens kvinnor blev kända i England, Scruton beskrev fenomenet i ”The Disappeared”, de försvunna, som jag tycker är en välfunnen titel. Saken är den att det bara fortsätter, nu senast Telford. Vi skall inte tro att bara för att Expressen skriver om det att etablissemanget kommer att göra något, de kan inget göra, eftersom detta är det verkliga kulturella utbytet som multikultur medför, man är inte skickad att lösa detta, man har inte de redskap som krävs, ingen träning, och ingen hårdhet och ingen förståelse för vad som krävs. Våldtäktsligor är ju bara toppen på isberget.

    Gillad av 7 personer

   • Fredrik Östman skriver:

    Enligt egen utsago från en av de personer som var ansvarig för politiken med okontrollerad och ointegrerad massinvandring i BBC-dokumentären Enoch Powell English Hero, så var fenomenet väl etablerat redan 1968. För femtio år sedan. Om än empatiskt förnekat av styresmännen.

    Gillad av 1 person

 2. uppstigersolen skriver:

  Men nu har ju MSM i alla år predikat hur fina muslimer är. Om de nu går ut med en motsatt uppfattning hur kommer Nisse i Hökarängen reagera? Fake News?

  Gillad av 2 personer

  • Olle Reimers skriver:

   Problemet är inte muslimerna själva. De är vanliga människor som du och jag. Problemet är läran, islam, som gör att de blir en fårskock som måste lyda i alla lägen.

   De är alltså både offer och ett vapen i händerna på dem som vill att islam ska breda ut sig obegränsat.

   Gilla

   • William Munny skriver:

    Jag kan inte förstå denna hållning, jag ser den som antingen ogenomtänkt eller rasistisk eller både och. Jag tror istället att muslimer är fullt kapabla att bedöma samtiden, liksom vi svenskar, visst så är det svårt att se utanför sin egen religion, islam eller pk, men det fråntar inte svenskarna ansvar för pk-ismens konsekvenser, och inte heller muslimerna för konsekvenserna av islamisering. Det är ju i muslimerna som islam manifesterar sig och jag tror inte alls de är någon fårskock, de är människor som gör val.

    Gilla

   • Olle Reimers skriver:

    Det är inte en hållning , det är ett konstaterande av ett faktum. Islam är av den karaktären att det inte finns några nyanser. Var med mig eller mot mig; ta parti!

    Det jag ville betona var alltså att islam ställer helt andra krav på individen än andra religioner. Valet är att antingen tiga och vara en del av fårskocken eller att helt utfrysas och riskera att bli dödad. Det ligger ingen rasism i att påpeka att det är detta oerhörda dilemma som gör islam så farligt. Det var dessa omständigheter som gjorde att tyskarna under Hitler och ryssarna under kommunismen kunde betraktas som en fårskock. Bevakad med gevär och inte med snälla fårhundar.

    Adonis påpekade att han i en intervju med en av de främsta ledarna av det Muslimska Brödraskapet hade hört denne yttra att islam endast vore en liten sekt om det inte var för dödsstraffet mot apostasi.

    Den enskilde muslmen har också, när han bevttnar de västliga ledarnas undfallenhet mot islam, ganska klart för sig att hans alternativ är få om han skulle välja att hoppa av.

    I fallet med islam gäller alltså att det är fråga om en kamp mot en beväpnad man som det inte går att övertala. Endast fullt krig hjälper i försvaret av vår frihet.

    Gilla

   • William skriver:

    Det håller jag med om Munny, men det gör inte att enskilda muslimer inte måste hållas ansvariga för sina eventuella val.

    Gilla

   • Mark Collins skriver:

    ”Fårskock som måste lyda i alla lägen” .. är inte det definitionen på svenskar?? Hade det inte varit så skulle sverige inte befinna sig i denna situation. Svensken finner sig i allt utan minsta protest – om budskapet kommer från vänster – polis, domstolar, media är genompolitiserade. En ”fårskock”.

    Gilla

 3. Tips skriver:

  SPECIAL SUNDAY MIRROR INVESTIGATION: Authorities failed to act over 40 years – despite repeated warnings to social workers – with up to 1,000 girls, some as young as 11, abused in Telford

  Myndigheterna har vetat och låtit det pågå i 40år, varför? Pga multikulturalism och att det primärt handlar om förövare från en religion. De har fel om allt och kommer inte att stoppa det i Sverige heller, vi ser alla tecken här. 40 år, och det fortsätter än idag i England och har börjat ta fart på allvar nu i Sverige.

  Gillad av 7 personer

 4. Lev Barkland skriver:

  De nya brottstyperna är en del av det pris vi får betala för mångkulturen. Gruppövergrepp, parallell rättsskipning, balkongflygningar.

  7-klöver-plolitiker borde ställas mot väggen och tvingas förklara varför det är värt priset. MSM kommer nog inte att göra det, de kommer att forsätta försöka skydda den politiska diskursen från denna problematisering. Men man kanske kan hoppas på någon uppstickare under valrörelsen som kuppar in denna fråga i en direktsändning. Stephan Molineux formulerade frågan häromdagen:

  Gillad av 6 personer

 5. Die Welt skriver:

  Det är oerhört tragiskt för kvinnorna i landet, och det är tragiskt att politiker och samhället inte ställer upp på offrens sida, utfirån vad man kan läsa så får ju marodörerna samhällstjänst, villkorlig dom och ja visst några döms också till fängelse. Så vad göra. Ja, några säger sänk straffåldern, kan vara bra. Men jag skulle vara mer drastiskt. Vi går ut med en massinformation, en gruppvåldtäkts där marodören finns – och döms skall få pungkulorna bortopererade. Så har vi löst befolkningsproblemet med den personen och våldtäktsproblemet. Utöver det vill jag påstå när man låter folk få våldta – mörda etc, vi vet att det är flera olika nationer och svenskar me. Vad jag tror mig vet – är när man gullar med marodörerna så får man fler marodörer

  Gillad av 2 personer

 6. Jan Bengtsson skriver:

  Kulturell ointegrerbarhet!

  Time to drain the swamp!

  Men stäng först av kranen,
  för fortsatt flyktinginvandring från MENA.

  Under minst TIO ÅR…
  Enough is enough!

  Gillad av 3 personer

 7. Eva Danielsson skriver:

  Mohamed Omar, som vanligt beskriver du hela problematiken så bra. Lugnt, enkelt och kärnfullt.
  Först stänger man av kranen, sedan städar man. Precis så.

  Och det handlat inte om socioekonomiska faktorer eller om hudfärg. Det handlar om en kultur som tillåter och t o m uppmuntrar till vidriga dåd. En klick män från dessa kulturer tilltalas av översitteriet och våldet som kulturen ger utrymme för. Och passar på. Den stora massan människor från samma kultur skulle inte självmant begå dessa brott. Men i ett skarpt läge skulle de ändå ha svårt att motarbeta brotten och synen på kvinnor. Eftersom vidrigheterna har stöd i ideologin som präglar och bestämmer kulturen. En ideologi som inte tillåter ifrågasättande eller förändring.

  Jag är kulturrasist. Jag vill att vi i Sverige ska hålla på vår egen kultur. Vi ska vara ett demokratiskt kristet men sekulärt samhälle som värnar om individuella fri-och rättigheter med betoning på jämställdhet och yttrandefrihet. Jag vill inte ha hit kulturer som nedvärderar kvinnor eller påtvingar människor en specifik religion.

  Den svenska kulturen är bäst just för Sverige. Vill man bo här så får man anpassa sig till den.
  Annars flytta någonstans där man tycker att det är bättre. Det är ingen mänsklig rättighet att få bo i Sverige.

  Gillad av 10 personer

  • Täbybo skriver:

   Många svenskar har liknande åsikter, men det är försent. Befolkningens sammansättning tillåter inte längre en återgång.

   Frågan om vad som är svensk kultur är i högsta grad berättigad när man besöker många platser i Stockholm. Är man en av få svenskar i ett område, varför ska svensk kultur även gälla för dessa människor?

   Gilla

 8. Fredrik Östman skriver:

  Jag såg igår dokumentären Enoch Powell English Hero från BBC på Youtube. Sex delar à 10 minuter. När Enoch Powell beskrev hur verkligheten såg ut för verklighetens folk i Wolverhampton möttes han av två mycket starka reaktioner: postiva från 80% av medborgarna och extremistiskt fientliga från den politiska, mediala och socialakademiska eliten. En av dessa herrar ondgjorde sig explicit över att folket oroade sig för sina kvinnors väl och ve. ”Herre gud vilka tokstollar! Inte har invandringen något med deras kvinnor att göra!” Så ser den absoluta ondskan ut. Intellectual Yet Idiot.

  Gillad av 5 personer

  • Underdog skriver:

   När Listhaug avgår ur Norges regeringen på grund av en medieskapad folkilska, ökar Frenskrittspartiet med 7%. Det finns en diskrepans mellan mediernas beskrivning av opinionen och opinionen. Förhoppningsvis faller den ut i höstens val. Notera att det stora som hände i Frankrikes val inte var att Macron vann utan att Frankrikes socialistparti upphörde.

   Verkligheten är alltid bättre än ”narrativet”.

   Gilla

 9. Erik H skriver:

  Jag var i Damascus, för sådär 20 år sedan. Vad jag minns så gick mängder av kvinnor omkring utan någon beklädnad. Alla kan ju inte ha varit kristna. Varför åker bekädnaden på när kvinnor kommer til Europa? Det brukade ju vara tvärtemot. När kvinnor från till exempel Saudi Arabien kom till Europa, så lättade de på klädseln.

  Gillad av 3 personer

 10. Lena M skriver:

  Det är ju Sunnimuslimerna som startat upproret. Dom ville väl bli som Saudi. Men när upproret inte gick så bra var dom inte välkomna i Saudi. Där vill dom inte ha några upprorsmakare får man antaga. Absolut inte i världens rikaste land. Där vet dom inte vad solidaritet är. För dom är det inget annat än dumhet.

  Gillad av 2 personer

 11. Reinfeldt förstörde Sverige skriver:

  ”Men det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en arabisk tjej”, säger Hamid. ”Den svenska tjejen får ju massor av hjälp efteråt, och hon har nog redan knullat. Men arabtjejen får problem med sin familj. För henne är det en stor skam att bli våldtagen. Det är viktigt att hon har kvar oskulden när hon gifter sig.”

  Sätt burka på våra naiva svenska tjejer så kanske det löser en del av problemet.

  Gillad av 1 person

 12. Nikolas skriver:

  Handlar mest om att gammaltestamentlig sexualitet skiljer sig från naturliga samlag!
  Att könskurna underskikt utmärker sig är inte konstigt.

  Gillad av 1 person

 13. Stig Fölhammar skriver:

  Herr Ygeman gjirde sig för något år sedan bred och uttalade att en hel hop immigrantter skulle minsann utvisas. I går läste jag på SVT-Text att EU-kommissionen hade uppfordrat Sverige att skaffa fler förvaringsplatser för de som skall utvisas. De futtiga cirka 350 som fanns var besatta och EU hade beräknat att det behövs minst 450 yttterligare. De svenska politikerna lovar som vanligt runt och hållerr tunnt!

  Gillad av 2 personer

  • Mikael Birk skriver:

   Ygeman fuktade ett finger och kände vartåt det blåste, helt plötsligt skulle 80000 asylanter som fått avslag skyndsamt avvisas. Nu gällde det att visa (låtsad) handlingskraft.
   Det monumentala opportunistiska hyckleriet och det dreglande partitaktiska utspelet är ett svårslaget bottennapp. Det fanns överhuvudtaget inga praktiska möjligheter för svenska myndigheter att genomföra en sådan repatriering och uttalandet i sig hade bara månader tidigare i den av SAP själv uppiskade stämningen renderat Ygeman exkommunikation.
   Nu heter det från Löfvén att regeringen ärvt en viss lagstiftning som inte varit okej………
   Löfvén borde med en sådan dödsföraktande arrogans byta bana till proffspoker istället för att inte ta ansvar för någonting som regeringschef.

   Gilla

 14. Armageddon skriver:

  Håller med Omar. Först stänger man kranen. Sen städar man. Vid städning av en trappa börjar man uppifrån för att få effektivt resultat. Vi bör tillämpa samma regel för att städa effektivt i samhället. Således först städar vi bort de politiker som bekänner sig till mångkultur och har islamapologetisk inställning. Sedan städar vi bort imamer och andra företrädare för shariatörstande islamisk kultur. Därefter städar vi bort alla som inte vill låta sig utbildas för att få godkänt i svenskt medborgarskap eller är villiga att låta sig integreras kulturellt i Sverige. Resten kan vi ta hand om, i nödfall genom medborgargarden om polisens och rättsväsendets resurser inte räcker till.

  Gillad av 1 person

 15. Rikard skriver:

  Hej.

  Frågan Expressen slipper svara på:

  Varför har ni tigit och mörklagt så länge?

  Men så kan också alla invandrar-relaterade problem lösas genom att minska andelen invandrare i befolkningen.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gillad av 3 personer

 16. olle holmqvist skriver:

  ”Hellre förekomma än förekommas. ” en klassisk variant, utövad och känd av de flesta brottslingar, är medge i sak, men fokusera på något mindre tungt, brottsligt, intressant.
  Ex De två nämndemännen i Solna. Principiellt: håller islamism på att infilterera rättsväsendet ? Diskutera stället rekryteringstekniken för nämndeman, Varför som det är ? (dom sover ofta under förhandlingarna) Ett svar nuvarande billigare…skulle det då ändå inte vara värt priset med betalda..jomen hur mycket mer… och har vi tillräckligt med kvalificerade kandidater osv. Dränk huvudfrågan – pågår prövande islamistisk framfotsättning ?

  Gilla

 17. johan utan land skriver:

  Häromdagen råkade jag obetänksamt klicka på en länk som ledde till expressen.se. Äcklet var stort, obehaget enormt.

  Jag stängde genast ner webläsaren, raderade sökhistoriken och kakorna men kände mig ändå nersmutsad. Inte heller hjälper det att tvätta skärmen med tvål.

  Gillad av 2 personer

 18. Björn skriver:

  Sverige har blivit ett land där självbevarelsedrift likställs med straffbart hat, och bildandet av opinion för sin egen överlevnads skull, är olaglig och klassas som ”hets mot folkgrupp”! Vilka fler ”kriterier” måste uppfyllas, för att Sverige ska anses vara en diktatur…?!

  Gillad av 1 person

 19. Lars skriver:

  Bra artikel. Saklig och verklighetsnära. Kan den problematiseras?

  Tänker på en grupp civilingenjörer jag mötte när jag studerade. De var fulla av tillförsikt, de visste vad det blev av dem, en elit. Privat, den lilla tid som blev över efter all schemalagd undervisning, ägnade de sig åt badminton och att se på porrfilm.

  Engagemanget utanför den egna identiteten som blivande civilingenjörer var noll. Kunskap och förståelse noll. Men de blev förvisso något här i världen. Och de har med största sannolikhet släppt pornografin och även badminton. Nu seglar de troligen och spelar golf. En annan figur var en iranier som hade våldsamma problem med identiteten och hemlängtan. Han fastade under ramadan och måste ha hela kaloriintaget mellan 24.00 och 01:00. Mötte honom, väl kostymerad med guldkedja några år senare. Överlägsen och avvisande.

  Med detta sagt så är problemet med främmande kulturer dels ungdomsbundet, dels identitetssökande och dels självhävdande. Visst är det förkastligt! Lättare att acceptera några svenska studenter som ser på porrfilm.

  Idag har vi #metoo. En uppsättning frustrerade kvinnor som drar upp eventuella kränkningar tjugo år tidigare, samtidigt som porrindustrin växer. Det ligger ett hyckleri i detta. Sexuellt utsvultna unga män och fantasier om sexuella äventyr och motsvarande inom kvinnovärlden, men nu med sex som vapen.

  Vad gör vi i Sverige? Importerar människor med låg utbildning från annan kultur. Personer som känner sig avvisade och underlägsna. Som inte kan hävda sig. Som har tagit sig in på falska premisser, som vet att de är oärliga. Att de inte har här att göra.Och som vet att de är från ett underlägset samhälle. Som aldrig kan bli delaktiga. Frustration och bitterhet och hat. Så väntar vi oss att de är hjältar från en undertryckt värld och att de är eller blir som vi. Kanske vi borde ge dem en DVD och ett lager porrfilm?

  Gillad av 1 person

 20. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  I elfte timmen har den svenska pressen vaknar, Omar har i flera år informerat vad det gäller Islam. Hade PK – Sverige tagit till sig fakta hade nuvarande ej så gynnsamma situation inte uppstått.

  Gilla

 21. Max skriver:

  En hepatit B-smittad asylsökande afghan söp ner en 13-årig skolflicka. När hon var redlös våldtog han henne analt och vaginalt utan skydd på en offentlig toalett vid Ica. Han döms nu till minimistraff och undgår utvisning – eftersom han påstår att han ”blivit kristen” och därför riskerar att ”stenas till döds” i hemlandet.

  Domaren Jens Lindborg vid Örebro tingsrätt valde dock att satsa på att ge afghanen ett så kallat humant straff. 20-åringen döms till två års fängelse, vilket är minimistraffet för våldtäkt mot barn. Han döms även för att ha sexuellt ofredat en annan flicka vid ett annat tillfälle.

  Som vanligt döms de förvuxna barnen efter en annan måttstock.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.