Polisen är bakbunden av media

Mohamed Omar

Statsminister Löfven utesluter inte att sätta in militär i förorterna för att stävja laglösheten. Men vad ska militären göra som inte polisen kan göra? Poliserna har vapen, men använder dem inte. De är bakbundna av vänstervriden media som alltid ser skurken som offer, den ”rasifierade” skurken alltså, och polisen som förövare.

Projektet Rättssäkert och effektivt verkställighetsarbete (REVA), som gick ut på att få ut folk från Sverige som inte hade rätt att vara här, saboterades av media. Journalisterna drevade och deras allierade, vänsterhuliganerna, skrek ”Ingen människa är illegal” på gatorna. Projektet, som påbörjades 2009, fick lägga ner 2014.

Så länge etablissemangsmedierna ser ut som de gör, så kommer vi ingenstans. Det som kommer hända är att Löfven byter ut dialogpoliser mot dialogmilitärer. Kanske kommer kaffet de bjuder värstingarna på vara lite hetare?

Om man nu absolut vill använda militären, för att verka tuff, då hade det varit lämpligare att sätta in dem för att patrullera gränserna i ett tidigare skede. För gängen som skjuter består av män med bakgrund i Afrika och Mellanöstern. Det är inte Kalle utan Ahmed som skjuter och kastar granater.

Det är Löfvens, Reinfeldts och de andras ”humana” invandringspolitik som har skapat denna situation, en situation som förvärras för varje dag. De importerade Mellanöstern – och fick Mellanöstern. Varför förvånade?

I stället för att sätta in dialogmilitär med extra hett kaffe, som inte kan skjuta utan att vänstermedierna kastar sig över dem och förstör deras liv, så borde Löfven stänga kranen. Ingen mer invandring från Afrika och Mellanöstern. Ingen mer asyl. När det är översvämning stänger man av kranen först, sen städar man upp.

Nästa steg blir att se till att de som är här illegalt skickas hem på en gång. Och varje invandrare som inte är medborgare och döms för brott ska utvisas. Utan undantag. Sedan kan vi börja stimulera återvandring genom att höja bidragen för dem som vill åka hem. Med försäkran om att de aldrig mer kommer hit, förstås.

De vänstervridna medierna kommer sin vana trogen att försöka sabotera dessa åtgärder också. Ja, så länge journalisterna och mediecheferna sitter trygga i sina idylliska villor långt borta från de mångkulturella områdena där kulorna viner, så är det väl bara att fortsätta samla gratis godhetspoäng.

SVT och SR verkar bara ha telefonnumret till en enda kriminolog. Det är åtminstone alltid till Jerzy Sarnecki de ringer. Varför ringer de honom när de redan vet vad han ska säga? Ja, kanske just därför!

Sarnecki tycker inte att militär i förorten är en bra idé. Det kan leda till inbördeskrig. Jaha, så det är när man försvarar sig som kriget börjar? Så länge gängen attackerar och vi bara tittar på då är det alltså fred. Jag reserverar mig för att jag kan ha missförstått Sarnecki.