Antikalifen möter Katerina Janouch. Hon är här

I det femte avsnittet av podden Antikalifen möter jag författaren, journalisten och debattören Katerina Janouch. Hon kom med sin familj från Tjeckoslovakien 1974. Vi möttes på Södermalm i Stockholm den 8 december och pratade om hur Sverige har förändrats sedan 70-talet.

Janouch driver en välbesökt tidskrift på nätet som heter Katerina Magasin där hon publicerar egna krönikor och reportage, men hon har också flera gästskribenter. Hon har kört ett reportage i flera delar om hur Ronneby i Blekinge påverkats av en bristfällig invandrings- och integrationspolitik: ”Next stop Ronneby”.

Vi pratar förstås också om när Janouch blev intervjuad i tjeckisk TV den 9 januari i år. Hon var då väldigt öppen med hur Sveriges påverkats av massinvandringen: landet har blivit ett näste för jihadister. Efter intervjun anklagades hon för att ”svartmåla” Sverige. Till och med statsministern Stefan Löfven kommenterade!

Janouch har fått utstå mycket mobbning och hat på grund av sina obekväma åsikter. Vi tar upp ett mobbningsnätverk som kallar sig ”Jag är här” som försöker tysta kritiska röster genom bland annat massanmälningar på Facebook. De lyckades få Janouch avstängd under en kort tid. Hon har granskat deras verksamhet i flera artiklar på Katerina Magasin. Hon är här!

Klicka här för att gilla min sida på Facebook!

8 reaktioner på ”Antikalifen möter Katerina Janouch. Hon är här

 1. Hortensia skriver:

  Härligt med två personliga favoriter i samma program. Tack, Eddie och Katerina, för att ni hyfsar den ängsliga debatten i vårt kalla och, bokstavligen, allt mörkare, arma land!

  Gillad av 2 personer

 2. larslindblog skriver:

  Mycket bra. Jag la också märke till att Eddie och Katerina inte faller varandra i talet . Var och en får tala till punkt.
  Jag såg ett skräckexempel när EU – Cecilia som skulle debattera mot SD :s representant
  SD -kvinnan blev ständigt avbruten .

  Gilla

 3. Bo Svensson skriver:

  Katerina vill också distansera sig från rasism men jag har gett upp. – Man stämplas ju som rasist när man påpekar sådana självklarheter som att Tyskalands framgångar och ekonomiska styrka beror på att det befolkas av tyskar och att i samma mån det istället befolkas av araber och afrikaner, det blir mera som det är där dessa kommer ifrån fast kallare.

  Gillad av 2 personer

 4. 5ven55on skriver:

  Mohamed säger ”varför är rasism den största synden?” och ekar vad även jag länge ansett. Rasism må vara en oskön attityd som skapar visst lidande men det är långt ifrån det värsta man kan göra eller tycka.

  Och då pratar jag om faktisk rasism; inte det alla ohederliga dårfinkar kallar rasism idag. Det de tongivande kallar rasism i dag är inte ens dåligt/ont, det är snarare bra/gott.

  ”Rasism” är ju, med modern infantil retorik, att ogilla massinvandring av ljugande män utan asylskäl på oklara grunder. Sådan ”rasism” är ju snarare klokt och gott. Genom att motverka denna galna massinvandring värnar man ju de svagaste – både de svagaste i Sverige och de svagaste faktiska flyktingarna i flyktinglägren (som vi istället kan hjälpa för alla pengar vi spar genom att hindra och vända massinvandringen).

  Rasism är idag det högsta goda!

  Gilla

 5. malmobon skriver:

  Katerina Janouch kommer till Malmö den 8/4. 300 platser så passa på boka https://sverigebilden.net/. Stark, modig och klok kvinna. Verkligen glad för att hon besöker Malmö och håller föredrag samt signerar sin nya bok som kommer ut den 28/2 och andra böcker.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.