Ny podd! Antikalifen möter Ronie Berggren

I det fjärde avsnittet av podden Antikalifen möter jag författaren, bloggaren och poddaren Ronie Berggren. Hans podd Amerikanska nyhetsanalyser jubilerade nyligen med 500 avsnitt sedan starten i januari 2012. Bloggen har dock funnits sedan 2008. Det huvudsakliga syftet med Berggrens medieverksamhet har varit att skildra amerikansk politik ur ett konservativt perspektiv. Berggren är förmodligen den i Sverige som kan mest om George Bush krig mot terrorismen, som ju följde på attackerna mot USA den 11 september 2001, det nya Pearl Harbor.

Men poddarna tar också upp heta frågor i Sverige som integration, migration och islamism. I sin podd har han flera kunniga och namnkunniga gäster som Svenska Dagbladets ledarskribent Per Gudmundson, Mellanösternexperten Magnus Norell och journalisten Magnus Sandelin, som skrivit två böcker om jihadister i Sverige. Jag, Antikalifen, har också varit med vid ett flertal tillfällen.

I mars 2016, skrev Berggren en debattartikel i Aftonbladet, ”Därför blir Trump bäste presidenten”, där han tog ställning för Donald Trump. Trump, som trots sitt ”gränslösa ego”, var bättre för USA och världen än Hillary. Jag och Berggren pratar om allt detta och mycket mer, som hur islamiseringen påverkar Europa och om skillnaden mellan islam och kristendom.

Lyssna här!

Klicka här att gilla min sida på Facebook!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.