Antikalifen möter Bianca Muratagic. En farlig framtid väntar Sverige om vi inte gör något

Bianca och Omar

Antikalifen. Podcasten där öst möter väst. I detta andra avsnitt möter jag Bianca Muratagic. Hon kom som flykting från krigets Bosnien år 1992. Då var hon bara 14 år gammal. Idag är hon en framgångsrik artist och sångpedagog, men hon har också gett sig in i debatten genom artiklar på Katerina Janouchs blogg och Nyheter 24. I Antikalifens podcast berättar om oron och sorgen över tillståndet i hennes nya hemland. Gruppvåldtäkter, skjutningar, islamisk fundamentalism och hedersförtryck breder ut sig i Sverige på grund av den ansvarslösa invandringspolitiken. Samtidigt som #metoo-kampanjen hetsat fram en lynchstämning mot TV4-profilen Martin Timell, så hör vi nästan ingenting om förövarna bakom alla de gruppvåldtäkter som drabbar framför allt etniskt svenska kvinnor. En farlig framtid väntar Sverige om vi inte göra något, menar Bianca.

Klicka här och lajka min sida på Facebook!

Lyssna här!

17 reaktioner på ”Antikalifen möter Bianca Muratagic. En farlig framtid väntar Sverige om vi inte gör något

 1. Sven Larsson skriver:

  Vet inte om folk sover, men flera – om man uttrycker sin oro eller något annat, blir man kallad rasist rätt fort, det är inte speciellt trevligt. Då kan man lätt bli tyst

  Gilla

  • larslindblog skriver:

   Att bli kallad rasist är en hedersbetygelse som visar att man är normal. Alla som utslungar ordet är totala idioter , fanatiska stollar med brinnande blick som visar totalt vansinne.
   Kolla bara blicken på Alex Bengtsson , Expo . Eller någon an dom andra i exposekten…hårda, elaka , skvatt galna. Badar i pengar tyvärr.

   Gillad av 1 person

 2. Krister Jakobsson skriver:

  Tack för att ni finns. Mohamed Omar och Bianca Muratagic. Ni gjorde den bästa analysen av tillståndet i Sverige. Jag håller med er till 1000%. Man undrar hur Sverige är om låt säga 20-30 år. Jag vågar faktiskt inte tänka på det, det ser mörkt ut om ingen förändring görs. Att bara ta emot och ta emot folk i en strid ström utan att kolla vem dessa människor är, eller ens om dom har flyktingstatus, kommer ju aldrig att fungera. Läste nu att Riksrevisionen ger både Moderaterna och Sossarna bakläxa angående att dom inte har haft något som helst konsekvens-analys. Vad händer med Sverige och samhället om det kommer in nån miljon på ett par år, det kan ju vilken 2-åring som helst räkna ut att det drabbar alla samhälls-instanser, sjukvård, skola, polis, socialkontor mm mm. 7-klövern har slutat tänka på alla etniska svenskar och alla skötsamma invandrare som bor och arbetar i Sverige, just nu är det viktigt för dessa partier att få in en helt ny valboskaps-befolkning, så att deras framtid vid köttgrytorna i Rosenbad säkras.

  Gillad av 3 personer

 3. Med vilken rätt? skriver:

  Hon kom som flykting från krigets Bosnien år 1992.

  Bosnienkriget tog slut redan 1995 enligt Wikipedia. Varför har Bianca Muratagic fortfarande inte återvänt till sitt (numera fredens) Bosnien? Flyktinginstrumentet syftar ju till att ge människor på flykt tillfälligt skydd, inte ett nytt hemland.

  Skulle vara klädsamt om redaktionen släppte igenom denna högst relevanta fråga, särskilt som det i dag torde finnas miljontals individer i Sverige vars ”flyktingstatus” löpt ut för åratal eller t.o.m. årtionden sedan.

  Gillad av 1 person

  • larslindblog skriver:

   Därför att Bianca BEHÖVS här. Däremot behöver vi inte en massa vidskepliga människor .
   Det finns 45 nationer , varav många stormrika p.g.a. oljan, som värdesätter fanatisk tro på saker uppe i luften en ” Gud ” som lägger sig i val av kläder och mat mm.

   Gilla

  • Petrus skriver:

   Det där var väl ändå onödigt. Eller är du ett troll?

   Men det är ju klart. Det faktum att Bianca Muratagic sannolikt inte skulle ha fått komma hit om Sven-Olle fått bestämma komplicerar sannolikt invandringskritiska invandrares relation till svenne-invandringskritiker en aning. Detsamma gäller palestiniern Bechir Rabani som hon samarbetat med.

   Å andra sidan är ju frågan när man skulle ha sagt stopp. Precis efter att Bechir Rabanis familj kom hit? Precis efter att Bianca Muratagics familj kom hit? År 2000? Eller idag? Och hur skall man se på Japan som inte tar emot i princip någon flykting och inte gjort det tidigare heller?

   Man kan kanske också se det som Bengt Westerberg som menar att ”vi är alla invandrare” om man väljer infallsvinkeln 2:a generationens, 3:e generationens o s v invandrare. Svennarna härstammar huvudsakligen från de indoeuropeiska invandrare från ungefärligen nuvarande Ukraina som kom hit för runt 4500 år sedan, liksom tyskar, holländare, polacker m fl.

   Jag tror man får välja att se det hela ur ett praktiskt egenintresse-perspektiv i stället från ett moraliserande perspektiv. Kanske litet som en bysamfällighet. Den som just fått sin inträdesbiljett har samma egenintresse som övriga som redan är inne. Och det är inte mer omoraliskt om Sverige stänger dörren än om Japan eller andra länder gör det. Världen totalt hjälps också relativt litet av vidöppna/halvöppna/kvartsöppna/åttondelsöppna dörrar till just Sverige jämfört med hjälp till flyktinglägren.

   Gilla

   • Med vilken rätt? skriver:

    Nej, inget troll. Jag undrar bara varför ”flyktingarna” inte återvänder till sina hemländer när orsaken till deras ”flyktingstatus” har upphört. När freden bryter ut borde väl flyktingarna rimligtvis återvända hem?

    Gilla

   • Petrus skriver:

    Svar till “MED VILKEN RÄTT?”:

    Väldigt få som fått ett permanent uppehållstillstånd i Sverige tyckte väl att det framstod som attraktivt att återvända till f d Jugoslavien efter krigets slut. Ett fåtal gjorde det. Jag hade troligen inte gjort det om jag varit jugge. Så jag moraliserar definitivt inte över att folk stannat.

    Frågan är dock om Sverige kommer att vara lika attraktivt, relativt sett, om 20 år. Och det är väl det som personer som Bianca Muratagic och hennes web-kompanjon Bechir Rabani oroar sig för. De tar också större personliga risker än nästan alla svennar för att informera allmänheten om detta problem. Hade alla nya invandrare varit som Bianca Muratagic och Bechir Rabani så hade jag snarast velat fylla på med litet mer folk i stället för att stänga gränserna.

    Gilla

  • Nyanserad skriver:

   Bianca bidrar till Sveriges utveckling. Hon bryter inte ned Sverige. Välintegrerad och med ambitionen att ”gör din plikt, kräv din rätt”. Hon är mycket välkommen.

   Gilla

  • Fredrik Östman skriver:

   Som vanligt glöms nettoeffekten bort. Hundra person kommer hit och påstår sig vara flyktingar. Tio är flyktingar. En, Bianca, av dem klarar av att starta ett vettigt liv. Hon kritiserar de 90 och de 9. Varför skulle det ha varit ett problem om alla 100 aldrig släppts in? Då hade ju Bianca inte haft något att kritisera. Inser inte att hennes existens på något sätt försvagar argumenten för att stoppa all invandring och i stället reptatriera en miljon utlänningar från Sverige. Skärpning!

   Gilla

 4. Svenne Banansson skriver:

  Hon har rätt, Sverige ÄR DÖMT att totalt spåra ur och misslyckas. Dessvärre kommer det ta alltför långt tid innan folk inser det SAMT vågar säga nej.
  Enda sättet lösa Sveriges problem är stora repatrieringar

  Gilla

 5. Botvid skriver:

  Värdefullt att få höra Biancas synpunkter mot bakgrund av de erfarenheter hon har. Synd att du blev så ivrig att du gång efter annan avbröt och överröstade henne.

  Gilla

 6. Margareta skriver:

  Tack för detta! Mycket intressant och tankeväckande men också bra för min egen självkänsla eftersom det på pricken verifierar mina egna tankar och iakttagelser under många år.
  En erfarenhet som gjort ett djupt avtryck i mitt eget liv var detta: jag lyssnade på ett radioprogram i P1 i någon gång början på 2000-talet. Den kvinnliga reportern berättar om en flicka 14 år gammal, som går i svensk skola men blivit bortgift. Reportern frågar rektorn vad han sade och ad han gjorde. Svar: han önskade flickan lycka till, han hoppades att maken skulle vara snäll mot henne och ATT HAN SKULLE TILLÅTA HENNE ATT FORTSÄTTA GÅ I SKOLAN!!!!!!!!
  Jag blir fortfarande fruktansvärd vred när jag tänker på rektorns svar, vilken flathet. HAN skulle vara som ett skydd för flickan, anmäla maken för sexuellt utnyttjande/ev. våldtäkt av minderårig, Som vuxen hade han ett ansvar men det svek han totalt. Jag tänkte på hur mina barska och bestämda lärarinnor i min gamla flickskola hade hanterat situationen, anmälan direkt till alla möjliga och omöjliga instanser. En del må ha varit på gränsen till skräcködlor men ansvar för sina elever kände de.
  Sverige är ett land fullt av förljugenhet och vackra ord men liten verkstad och framtiden kommer inte att bli trevlig.

  Gilla

 7. Petrus skriver:

  Svar till “MED VILKEN RÄTT?”:

  Väldigt få som fått ett permanent uppehållstillstånd i Sverige tyckte väl att det framstod som attraktivt att återvända till f d Jugoslavien efter krigets slut. Ett fåtal gjorde det. Jag hade troligen inte gjort det om jag varit jugge. Så jag moraliserar definitivt inte över att folk stannat.

  Frågan är dock om Sverige kommer att vara lika attraktivt, relativt sett, om 20 år. Och det är väl det som personer som Bianca Muratagic och hennes web-kompanjon Bechir Rabani oroar sig för. De tar också större personliga risker än nästan alla svennar för att informera allmänheten om detta problem. Hade alla nya invandrare varit som Bianca Muratagic och Bechir Rabani så hade jag snarast velat fylla på med litet mer folk i stället för att stänga gränserna.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.