DGS-TV AVSNITT 36, MED LARS ÅBERG

Klicka på bilden för att se programmet.
PODCAST: Ladda som mp3 eller lyssna på Soundcloud.

I veckans avsnitt av DGS-TV gästas Patrik av Lars Åberg som är journalist och författare till ett tjugotal böcker.

Utgångspunkten för samtalet är Lars’ bok ”Framtidsstaden. Om Sverige i morgon blir som Malmö idag, hur blir Sverige då?”. Vad består Malmös bekymmer i? Varför har samma politik, med magert resultat, förts om och om igen? Hur kan dessa problem egentligen lösas?

14 reaktioner på ”DGS-TV AVSNITT 36, MED LARS ÅBERG

 1. malmobon skriver:

  Redan om några år kommer alla kommuner gå i underskott precis som Malmö idag. 5 miljarder som kommer från andra kommuner och statliga pengar. D.v.s.skattebetalare. Allt beror på ett långvarigt Socialdemokratiskt styre med början Repaluu. Islamiseringen är huvudorsaken efter som deras kultur skilljer sig avsevärt från vår.
  Ingen som betalar skatt i deras länder. Varför skall dem göra det här.

  Finns bara ett sätt lösa detta, och det är att helt enkelt betala mer i återvändarstöd genom få dessa återvända och bygga upp sina länder.
  Är vi smarta kan vi tjäna massor av pengar genom export till dessa länder, och med hjälp av de som vill återvända. Gåutanförboxen modellen kallar jag denna.
  SD, Malmö har föreslagit detta, men Catrin Stjernfeld Jammeh vill hellre ha kvar sina väljare än att rädda Malmö. Allt egoistiskt tänkande och har inget med human politik att göra. Vakna.

  Gillad av 1 person

 2. MartinA skriver:

  Ooook. Så ni i etablissemanget har ljugit in två miljoner utomeuropeer i sverige. Ni har sagt ”lita på oss, det kommer bli så bra så bra så bra så bra”. Och ni har demoniserat, förföljt, stigmatiserat varje person som har protesterat eller försökt diskutera det. Under decennier. Ni har sett mellan fingrarna på när våldsvänstern kommer till folks HEM om natten och kastar stenar genom fönstren, sprayar ner fasaderna för att skandalisera dissidenter inför grannarna. Förstör deras bilar. Häller tårgas eller motsvarande genom brevinkastet. Ni har sett genom fingrarna med att nätverk av journalister ringer runt till folks arbetsgivare för att få dem avskedade. Ni har hyllat när alla tidningar gemensamt går ut och hänger ut de som protesterat (blandade med brottslingar och knäppgökar för att stigmatisera max) med namn och bild och adress, som den ökända uthängningen 1998(9?). Ni har formligen öst på med propaganda, hundratals miljoner varje år. Ni har förändrat hela läroplanen och skapat en närmast sovjetisk miljö i grundskolan. Ni har fyllt på mellanstadieklasser med vuxna utländska män och stigmatiserat de som sagt att kejsaren är naken, låtit skolan slå ner på de svenska pojkar som försökt hålla ihop mot det hemska de utsätts för, ni har förnekat den enorma mängd sexuella övergrepp mot unga försvarslösa flickor som er politik resulterat i.

  Och nu. Alltså NU. 40 år in på den här resan. Efter oändliga lögner och förvanskningar, korruption av statistik, en allians mellan media och politik och det av staten övertagna civila samhället. Så ska ni alltså säga

  ”Ojdå, det blev inte så bra det här men om ni svenskar går med på att försörja alla dessa utomeuropeer medans de avlar bort er relevans från ert uråldriga hemland så lovar vi att inte ta in några fler. Eller, inte alltför många fler. Just nu. Typ. Så tokigt det kan bli! Nu vänder vi blad!”.

  Tack. Men nej tack.

  Gillad av 6 personer

  • MartinA skriver:

   För att inte tala om när era journalister betalade Researchgruppen (en del av våldsvänstern) för att hacka kommentarssystemet Disqus för att avslöja identiteterna bakom anonyma kommentarer på sajter som inte tillhörde er. Alltså folk som hade kommenterat anonymt. Och sedan åker ni hem med tv-team och konfronterar folk med vad de sagt för ett år sedan anonymt på internet? Extra bestickande är att Researchgruppens huvud-hackare under den här perioden var avlönad av SÄPO.

   När man berättar hur ni i etablissemanget i sverige har betett er för andra europeer och för Amerikaner (någonting som jag ständigt gör, hela världen behöver upplysas om vad ni har gjort) så tror de knappt att det är sant. De blir genuint chockade över etablissemanget i sverige.

   Gillad av 2 personer

   • Musse Pigg skriver:

    Stående ovationer till Martina och hennes två inlägg ovan. Jag kunde inte heller låta bli att le i mjugg när Patrik började prata om att försörja en miljon pruttgubbar och kackelgummor resten av deras liv, ungefär som att det inte finns några alternativ. Give. Me. A. Fucking. Break.

    I övrigt en mycket intressant intervju, om än tragikomisk för det faktum att poletten (fortfarande!) inte verkar ha trillat ner helt för Lars Åberg.

    Gillad av 1 person

   • MartinA skriver:

    @Musse Pigg
    Tack så mycket.
    Han faktiskt, jag stavar martin a med stora bokstäver i wordpress för att jag ville försämra googlingsmjöigheten efter signaturen litet, och nu när jag vant mig så har jag kvar den som den är.
    Jag kan i och för sig tänka mig att PE sa det i spe. För att tydliggöra vad situationen faktiskt är.

    Gilla

 3. Bo Svensson skriver:

  Logik och konsekvens i det multietniska samhället är att varje etnisk grupps oanställningsbara försörjs via skatteintäkterna från denna grupps verksamma.

  De flesta av problemen som dryftas här på DGS har sin lösning i att vi tar makten att som individuella skattebetalare fördela våra pengar över de av de folkvalda godkända adressaterna.

  Skatt som från början utvecklades från landsvägsrån via tullavgifter till senare att försöka korpa åt sig av diverse värdeflöden man trodde sig kunna kontrollera, har sin civiliserade slutpunkt i att bli som klubbavgifter man erlägger till valfri gemenskap (som accepterar en) för förmåner man bjuds på som medlem

  Gilla

 4. Sten Lindgren den äldre skriver:

  Tack för det här, jag skulle vilja säga att detta inslag är ett av de allra bästa i DGS TV hittills. Jag har den största respekt för Lars Åberg och hans beskrivning av situationen och det kynne som ligger bakom. Inte för att vara kritisk men jag kan inte låta bli att även Lars Åberg är en del av detta kynne, lugnt och metodiskt beskriver han vad som är tokigt. Möjligen kan jag känna; är det inte dags att bli förbannad, ska vi acceptera att det är på detta viset?

  Gillad av 1 person

  • Sten Lindgren den äldre skriver:

   Om jag får göra ett tillägg: Inslagets viktigaste budskap är att politikerna inte har en susning om hur de ska agera för att påverka situationen. Detta framkom exempelvis synnerligen tydligt i en TV-debatt där moderaternas talesperson i migrationsfrågor deltog. Han gav ett oerhört osäkert och blekt intryck och hade endast ett diffust budskap om mera integration. Det är illa när ett parti som moderaterna lämnar WO i en av de större samhällsfrågorna. Nu känner jag inte till Johan Forsell närmare och kan inte bedöma om han är så svag som han verkade eller om var fjärrstyrd och därmed obekväm i rollen.

   Egentligen är det lika illa oavsett förklaring och han borde bytas ut mot en mera självständig och klarsynt person som Hanif Bali. Hanif Bali är tyvärr på väg att mobbas ut i moderaterna förmodligen just för att han är självständig och klarsynt. Obegripligt tycker jag att man inte tar tillvara sina populära politiker, men det är väl en kamp om matskålen som det handlar om.

   Gilla

 5. Lennart Bengtsson skriver:

  Återigen ställer man sig frågan om ”skeppet” Sverige går att vända innan det är för sent. Vad skall behöva hända innan man tar sig samman? Krävs det en katastrof av första ordningen( ekonomiskt eller socialt) som framtidens skolbarn får läsa i sina historieböcker om 100+ år. Om inte så blir det som grodan i den allt varmare kastrullen och de flesta fortsätter att intala sig att allt är OK och blir de lokala problemen outhärdliga så är det bara att flytta på sig eller göra som strutsen. Kommer vi då att så småningom vänja oss vid att leva i något som blir ett slags ”failed state”?

  Gillad av 1 person

  • Stefan skriver:

   Det är för sent, den här utvecklingen hade kanske kunnat vändas när vi klev in på 2000-talet. Alltså för snart 18 år sedan. Idag kan systemet bara anpassa sig och fördröja utveckligen, inget annat. Jag förstår dock att folk håller kvar i ”innan det är för sent” det ger hopp om en förändring till bättre och hopp är ju trots allt det sista som överger oss. Vi vill ju inte ge upp lilksom, då försvinner ju en stor del av oss.

   Det gäller att trygga sin egen och familjens framtid och trygghet. Så har det ju trots allt sett ut i större delen av mänskligheten, snart är vi där i Sverige igen. Vi byggde upp något fantastisk, ett av de tryggaste och bästa samhällen i världshistorien, sen gav vi bort det. Alla civilisationer kommer och går. Våran peaka för 20-30 år sedan och är sedan dess på stadig nergång. En väldigt kort tid rent historia mässigt men katastrof för oss som måste genomgå den.

   Om ytterligare 20-30 år så kommer inte Sverige vara Sverige längre. Det kommer vara enorma etniska,kulturella och religösa motsättningar att vi idag inte ens kan föreställa oss den tidens samhälle. Utesluter inte inblördeskrig och en delning av vad vi idag kallar Sverige i 2-3 olika utbrytar stater.

   För varje år förvärras inte bara utveckligen utan den accelerar också,det går fort nu och ännu snabbare nästa år osv.

   Mitt tips? Skaffa en utbildning så du kanske kan köpa dig någorlunda fri. Helst en internationell utbildning så du kan flytta om så behövs. Köp en lägenhet eller liknade utomlands nu medans du kan. Sverige ekonomi kommer bara bli sämre och med det din köpesktaft. När man slutar förneka och accepterat vart vi är på väg så känns det faktiskt bättre, jag lovar.

   Gillad av 1 person

   • MartinA skriver:

    Den här utvecklingen kommer hinna ifatt dig i det hål du gömmer dig i ”utomlands”. Med den skillnaden att du då ej har fränder att tillgå.

    Gillad av 1 person

 6. Folke Lidén skriver:

  Alltfler skriver om massinvandringens och den svenska godhetspsykosen.
  Inte bara vi äldre (som använder ord som enkannerligen).
  Utmärkt om du frågar mig.

  Gilla

 7. Nils Dacke skriver:

  Vi har passerat point of no return och landet går sakta men säkert en Golgatavandring mot avgrunden. När de två ” statsbärande partierna” fortfarande inte förstår vad som händer utan tror att det fortfarande går att ta emot 30 000-50 000 nya asylsökande varje år plus en faktor 3-4 med anhörigsökande så blir det ca 1 miljon nya bidragstagare på 10 år. De senaste dagarna kan vi också se hur no/go zonerna utökar sin terror med automateld mot ett polishem och sprängning av polishus. Löfvens kommentar blir väl som vanligt att detta är inte okey och vi minsann satsar på polisen. De som kritiserar utvecklingen avfärdas som vanligt med rasistfascistnazist argumentet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.