Se henne i ögonen, Stefan Löfven!

Mohamed Omar

På partiledardebatten i SVT:s Agenda i söndags, den 8 oktober, tilldrog sig en märklig scen. På första parkett bakom programledarna satt Fatemeh Khavari, talesman för afghanerna som sittstrejkat på olika torg i Stockholm. De vill stanna i Sverige trots avslag på asylansökningar.

Vänsterledaren Jonas Sjöstedt vände sig mot Jimmie Åkesson och sade med darrande stämma: ”Här sitter Fatemeh. Kan du titta henne i ögonen. Titta Fatemeh i ögonen!”

Sjöstedt hade fått för sig att Sverigedemokraternas gruppledare i riksdagen Mattias Karlsson pekat ut Fatemeh som terrorist.

”Han ljuger om någon som är i Sverige som har uppehållstillstånd”, fortsatte Sjöstedt.

”Fatemeh som sitter där borta. Han påstår att hon är här illegalt. Han försöker befläcka henne med ett vidrigt terrorattentat som skedde trots att hon har flytt från ett land som lider under terror varje dag.”

”Kan du titta Fateme i ögonen och säga: Jag ber om ursäkt för att Mattias Karlsson hade fel. Han har fel när han kletar terrorist på henne, hon har flytt från terror Jimmie Åkesson.”

Afghanistan lider av terror, ja, men inte hela tiden i hela landet. Det finns säkra platser i Afghanistan. Och även om det inte fanns det, så behöver man inte resa hela vägen till Sverige för att hitta säkerhet. Det finns många säkra länder mellan Afghanistan och Sverige. Jag har svårt att tro på att det var säkerheten som gjorde att Fatemeh valde just vårt land.

Dessutom skulle ju Åkesson kunnat ha med sig mamman till Ebba Åkerlund, den 11-åriga flicka som dödades i terrorattacken i Stockholm den 7 april 2017. Hon var på väg hem från skolan när den asylsökande jihadisten körde på henne med sin lastbil. Åkesson hade kunnat vända sig till regeringspartiernas ledare, och till Sjöstedt, för han står ju också för en ansvarslös asylpolitik, och säga med en minst lika darrande stämma:

”Här är mamman till lilla Ebba som blev mördad av en jihadist som ni släppt in i Sverige. Se henne i ögonen och be om ursäkt!”

Varför var det enda offret som fanns representerat i publiken en invandrare? Varför fanns det inga offer för jihadterrorn där? Inga svenska tjejer som blivit gruppvåldtagna? Inga svenska ungdomar som blivit rånade och utsatta för rasistiska kränkningar av invandrargäng?

Våra politiker sviker sina egna väljare, landets medborgare, när man släpper in tusentals asylsökare som vi inte vet så mycket om. I många fall vet vi inte vad de heter, varifrån de kommer, hur gamla de är eller vad de har för övertygelser. Det finns idag tusentals fanatiska islamister i Sverige som en följd av den ansvarslösa asylpolitiken.

I Strängnäs den 23 augusti 2015 blev en svensk småbarnsmamma överfallen och våldtagen av två asylsökande män, en från Syrien och en från Algeriet.

”I’m gonna fuck you little Swedish girl”, sade en av våldtäktsmännen. När han var färdig med våldtäkten spottade han småbarnsmamman i ansiktet. Efter överfallet kan hon inte sova och vågar inte gå ut med sin hund.

Varför var inte hon i SVT:s studio på partiledardebatten? När Sverige blir allt mer otryggt på grund av den ansvarslösa asylpolitiken, var ska hon och andra offer ta vägen? Vilka värnar om deras säkerhet? Varför var det ingen som krävde att Löfven och Fridolin skulle se henne i ögonen och be om ursäkt?

När asylsökaren Abraham Ukbagabir den 10 augusti 2015 valde ut sina offer på Ikea i Västerås, valde han ut en 55-årig kvinna och hennes son just för att ”de såg svenska ut”. Han slaktade dem skoningslöst med kniv. Varför kräver ingen att Löfven ser deras anhöriga i ögonen?

Det finns hur många offer som helst att visa upp, offer för den ansvarslösa asylpolitiken. Det är en politik som inte sätter landets egna invånare främst, så som svenska politiker borde göra. Det är en politik som är human mot det fåtal som har råd och kraft att ta sig hit, men som struntar i alla medellösa flyktingar. Det är en politik som har lett till spridningen av en inhuman och intolerant ideologi, islamismen, i Sverige. Ett betydligt effektivare sätt att hjälpa flyktingar i världen är genom insatser i närområdet. Då kan man hjälpa fler för mindre pengar.

Klicka här och lajka min sida på Facebook!

55 reaktioner på ”Se henne i ögonen, Stefan Löfven!

  • JAN BENGTSSON skriver:

   Så drastisk BORDE Jimmie utan minsta tvekan vara!

   Men mamman delar kanske inte samma värderingar,
   utan ser det som ett ”OLYCKSFALL” i arbetet???

   Eller har ett jobb där hon riskerar REPRE(S)(S)ALIER…
   Från arbetskamrater e överordnande…

   Men lite krut kan behöva sparas till valrörelsen!!!

   Gilla

 1. Eva Danielsson skriver:

  Det är bara att hålla med.
  Enskilda ”offer” är bara intressant att hålla fram om de också tillhör en ”lågprivilegierad” grupp, som Fatemeh Khavari.
  Jag använder citationstecken, för det är inte alltid så solklart att de är direkta offer.
  Postmodern socialistisk identitetspolitik går ju ut på att se individer som enbart representanter för en grupp och individuella öden från ”fel” grupp dvs från en privilegierad grupp, ex vit infödd svensk kvinna, ska helst inte framstå som ”offer”.

  En vit kvinna tillhör ju förtryckargruppen så även om hon har blivit våldtagen, dessutom av någon/några tillhörande en grupp med låga privilegiepoäng, t ex invandrare, så vill man absolut inte sprida hennes berättelse. Framför allt inte genom att peka ut förövare med tillhörighet till någon grupp man bör stödja och känna skuld till som västerlänning.

  Om förövaren skulle vara infödd svensk och vit, så publiceras namn, bild och ålder så fort pressen har luskat fram de uppgifterna. Däremot uppges sällan ens signalement för misstänkta förövare som är invandrare. BRÅ har ju t o m slutat föra statistik om brottslingars nationalitet, i a f slutat att rapportera om det, sedan 2005.

  Dilemmat som uppstår när både förövare och brottsoffer tillhör en lågprivilegierad grupp, är svårt att förhålla sig till för identitetspolitiker. När både det enskilda offret och förövarna tillhör någon grupp som anses att i alla lägen ha rätt till sympati och stöd och förmåner. Som vid hedersbrott.

  Hittills har väl pk-ister löst dilemmat genom att helt enkelt vara så tysta som möjligt om hedersbrott.

  Lika tysta som man är om offren för jihadism och asylsökande våldtäktsmän och mördare.

  Det är inte alla som har en stadig moralisk kompass och inte heller glömmer utan lyfter fram och formulerar det vi måste bry oss om. Tack för ännu en krönika som berör!

  Gillad av 9 personer

 2. Agneta Berglöw skriver:

  Jonas Sjöstedt är en farlig man.Innehar en relativ tyst inställsam lismande röst för att sedan höja den o försöka sticka kniven i ryggen på sina politiska motståndare.
  Löfven-stackarn som i partiledardebatten uttryckte att”jag är bara en enkel svetsare -men jag kan läsa” i polemik med nye partiledaren för moderaterna.
  Denna krönika beskriver det farliga tillståndet i landet på ett alldeles utmärkt sätt.
  Glömmer aldrig mamman o sonen på IKEA som brutalt föll offer för en knivmördare-dit kom ingen,ingen från regeringen o fördömde detta vidriga dåd.Glömmer heller aldrig den lilla flickan på väg hem från skolan vid terrordådet i Stockholm.Hon kom aldrig hem.
  Sjöstedts partikamrater pläderar för att hela världen är välkomna till Sverige.
  Stoppa detta stödben som nästlar sig in mer o mer hos den enkle svetsaren Löfven.

  Gillad av 12 personer

  • Moab skriver:

   Jag tror att han är mer än lismande, precis som S stöder muslimsk terror så verkar V aktivt nu jobba med främmande makt för att öka väljarbasen. Detta är kanske redan mycket utbrett men för mig var detta nytt, att V jobbar med utländska politiker och ger dem falsk identitet i Sverige för att snabba på fokkutbytet. Var är arpi, Gudmundson .?

   Gilla

  • Östanskog skriver:

   I motsats till säkert 90 procent av finnar som känner bara skadeglädje lider jag med er svenskar. Jag älskar era uttryck, som mer eller mindre saknas i andra språk jag känner till: ”rättskaffens tös”, ”reko tjej”- Jag brukade besöka Norberg i Dalarna med minnen från bondeupproret. Jag ser samma minnesmonument här i Skåne. Ni har över ett halvt milleniumets förtryck att ta igen. Sätt igång. NU!

   Gilla

  • Tommy Santesson skriver:

   Men däremot fördömdes offren (sic), svetsministern enda kommentar om IKEA-offren; ”dom befanns sig på fel plats vid fel tidpunkt”.
   Det är så vidrigt att man blir mållös.

   Gilla

 3. Aha skriver:

  Bra infallsvinkel med en förkrossande tyngd om Åkesson i partiledardebatten hade lyckats använda Mohameds föreslagna koppling till invandringspolitikens offer. Det gäller att vara på tå i en debatt och det gäller att överhuvudtaget kunna vässa argumentationen mot sjuklöverns olika standardutfall. I det här fallet kan ”Titta Fatemeh i ögonen!” kopplas till kategorin ömmande asylfall där Mohamed alltså (från läktaren får man väl ändå säga) föreslår en tung motargumentation.
  När det gäller Löfvens standardutfall om ”ett rasistiskt parti med nazistiska rötter” tycker jag att Åkesson då missar att motbeskylla de andra partiernas, i nutid, allvarliga samröre med extrema muslimska rörelser; med palestinska rörelser och med extrem Islam i Sverige, för att inte säga att det curlas med återvändande IS-terrorister.
  Vad är värst? Ett i tiden bakåt samröre med nazistisk ideologi eller ett i nutid samröre med en nazistliknande ideologi som ändå Islamismen kan beskrivas som?

  Gillad av 5 personer

  • JAN BENGTSSON skriver:

   Bättre att SE FRAMÅT,
   än att (S)negla bakåt,
   när man sitter i förarsätet!

   Annars är det risk man kör ut i pereferin vid nästa kurva!

   Gilla

  • Margareta skriver:

   Bra att du tog upp detta. Läste detta igår och tänkte att ”här har vi en gravad hund”. Detta borde följas upp närmare av de som har resurser och kunskaper.
   När jag sett bilder på damen ifråga har jag undrat om det är en man eller en kvinna. Det finns något manligt över henne, i utseendet och beteendet.
   Passerar hon av för oss outgrundliga anledningar som kvinna här i Sverige men är hon en man? Finns det i så fall ett syfte bakom detta?
   Jag tycker det verkar för mycket politik bakom hela arrangemanget och finns det trådar bort till Afghanistan?
   Mina tankar snurrar och inget faller på plats men något lurt är det.

   Gillad av 2 personer

  • Moab skriver:

   Bra länk, det hela är väl ganska enkelt, i den ström som kommit, hur stor är chansen att en kvinna blir talesman? Istället är det så klart så att vår regering aktivt börjat samarbeta med främmande makt för att påskynda folkutbytet.

   Gilla

 4. Anders Svensson skriver:

  Du har så rätt … det är inte särskilt smart att spendera 30 miljarder varje år på en handfull ensamma ”barn” … och det är de svenska kvinnorna som får betala priset med våld och otrygghet och begränsningar i sin vardag och färre möjligheter att förverkliga sig själva och genom lägre löner och högre skatter och som grädden på moset en pissig pension …

  För övrigt bör det vara haram för Fateme att åka ensam och träffa alla dessa främmande män på resan … men troligare är att hon alls inte är ensam … kanske varken ett barn eller en oskuld …

  Gillad av 2 personer

  • cmmk10 skriver:

   Nej, knappast ett barn. Men nu är ju alla som kommer från Afghanistan just 17 år.

   Sverigeresan för en 17-åring verkar vara lika nödvändig som konfirmationen tidigare var för en svensk 14-åring.

   Gillad av 4 personer

 5. Lars G skriver:

  Det Jonas Sjöstedt gjorde i partiledardebatten är ett utstuderad övergrepp på vårt kollektiva medvetande. Precis som ”Allas lika värde” är ett utstuderat psykologiskt vapen för att paralysera och pacificera svenska folket så att koloniseringen av Sverige från främmande kulturer kan fortgå.

  Den psykologiska krigföringen vi utsätts för har en mycket negativ destruktiv påverkan på vårt kollektiva medvetande. Inte undra på att man mår illa.

  Kommandocentralen för den psykologiska krigföringen är Public Service SVT/SR. Riksdagen måste sätta STOPP för detta monster.

  Gillad av 3 personer

 6. oppti skriver:

  Allt på grund av att en talesperson tydligen inte hade samma situation som dem hon talade om.
  Eller på grund av att polisen inte klargjorde vem som , likt Drottninggatstrafikanten, skulle utvisas utan ställde sig på selfiplats.

  Gillad av 1 person

 7. Stig Rydmark skriver:

  Här får SVT ta på sig en stor del av attacken. Den var naturligtvis samordnad och SVT ville gärna medverka. Det här kan jämföras med utplacering av försåtsminor – lömskt.

  Gilla

 8. Göran Schröder skriver:

  Tack för en bra artikel som breddar debatten om PK flyktingpolitik och ” ursäkta xx för yy”.

  Precis som författaren skriver så har den vanliga svensken eller personen som blir utsatt för förtal, våldtäkter eller annat våld blivit glömda i den stor PK ”humana” flyktingpolitik. Sverige har blivit det gränslösa paradiset men där gemene man förväntas svälja och hålla tyst om nysvenskars eller flyktingars brott i den allmänna tystnaden annars…. Annars kommer invektiven med ljusets hastighet från den PK vänstern där alltför många massmedia människor sitter och utövar sin informella makt och både anklagar, dömer och startar personliga angrepp.
  Detta får inte fortgå. Samhällets ansvar är att värna om den vanliga medborgaren eller gästen som gör rätt för sig inom svenska lagar och regler.
  Hur svårt skall det vara att få inramningen rätt?!

  Gilla

 9. Thomas Nilsson-Backe skriver:

  ”… Varför var inte hon i SVT:s studio på partiledardebatten?…”
  Därför att debatten mellan partiledare på nationell nivå inte skall handla om enskilda händelser på individnivå. Att dra ner det på individnivå är rent ut sagt äckligt och fult. Ansvarsfulla partiledare vet detta och låter bli.
  Men alldeles oavsett, att vara ”immigrantoffer” är ett offerskap det är relativt lätt att vara offensiv med, att vara mamma till ett offer för ett terrorattentat är inte en lika lätt sak att vara offensiv med i media. Partiledare utan skam i kroppen vet det också, och därmed att deras ”immigrantoffer” kommer att stå ohotad som enda offer illustrerad i media.

  Gillad av 2 personer

  • Göran Schröder skriver:

   Ja vi måste slå tillbaka tokvänstern som hela tiden skall få oss att känna oss skyldiga för att vi inte säger att alla idioter och kriminella är välkomna till Sverige

   Gillad av 1 person

  • Marre skriver:

   Håller med om att partiledardebatter inte skall handla om enskilda personer och deras öden. Men om nu någon har den dåliga smaken att göra det bör man antingen direkt påpeka det olämpliga eller ge igen med samma mynt. Tyvärr är Åkesson rätt dålig på detta. Han hade i den senaste debatten gott kunnat fråga Sjöstedt om han kunde se t ex Ebbas föräldrar i ögonen.

   Gilla

 10. weasel skriver:

  Mattias Karlsson menade naturligtvis inte att Khavari personligen befann sig illegalt i Sverige.
  De av oss som är duktigare än Jonas Sjöstedt på att tänka förstod att han menade på den gruppen illegala som hon är talesperson för.

  Jonas Sjöstedt är en populist. Därför tar han med Khavari till studion.
  Han är även dum, styrd av känslor och besatt av SD-hat. Därför ber han Åkesson titta Khavari i ögonen.
  Om han nu nödvändigtvis ska be någon partiledare titta Khavari i ögonen så bör han be Fridolin och Löfven.
  Det är Fridolin och Löfven som sitter i regeringen och därmed är det även dom som är ansvariga för att den gruppen som Khavari företräder har fått avslag på sina asylansökningar och ska avvisas tillbaka till ”en säker död”.
  Om Sjöstedt är så dum att han inte förstår detta eller om han är så populistisk att han låtsas som om han inte förstår detta har jag faktiskt ingen aning om.
  Det är svårt att avgöra eftersom jag ofta inte förstår hur Sjöstedts tankegångar fungerar. Något som jag är oerhört tacksam för eftersom jag skulle bli oerhört orolig om jag plötsligt upptäckte att jag kunde sätta mig in i Sjöstedts tankebanor.

  En annan sak som jag inte förstår är hur över 30 miljoner människor kan leva i Afghanistan när det , enligt Khavari och hennes organisation , innebär en ”säker död” att befinna sig i Afghanistan.

  Gillad av 5 personer

 11. En röst söder om landsvägen skriver:

  Sverige är ett korkat land. Först bestämmer vi med stöd av vår lagstiftning att de som inte har asylskäl skall utvisas. När det sedan beslutas om utvisning i enskilda fall följs det direkt av diskussion om det är riktigt att utvisa de som inte har rätt att stanna i landet. Om det fattats beslut om utvisning behöver väl inte detta beslut överprövas gång på gång. Jag föreslår en enkel lösning. Om de som inte har rätt att vara i landet inte tas emot i sitt hemland eller om de inte vill resa dit borde Sverige kunna ha ett avtal med FN och skicka dem till något av FNs flyktingläger någonstans i världen. Vi tar ju emot kvotflyktingar från FN och då borde FN kunna ta emot de som försöker tränga sig före kvotflyktingarna genom att på eget bevåg ta sig till Sverige.

  Gillad av 4 personer

 12. Petrus skriver:

  Mohamed Omar:

  “Afghanistan lider av terror, ja, men inte hela tiden i hela landet. Det finns säkra platser i Afghanistan.“

  Kommentar:

  Men det är ändå otrevligt att bli tillbakaskickad dit. Jag hade inte själv velat bo i Afghanistan. Än otrevligare att bli tillbakaskickad blir det väl om man spenderat släktens samlade tillgångar på att resa hit.

  Så det är väl synd om alla som tvingas resa tillbaka.

  Man bör dock komma ihåg att länder som folk vet inte beviljar några asyler eller uppehållstillstånd av humanitära skäl och dylikt inte skapar problemen med att folk spelar bort släktens alla pengar på asylsökande utomlands. Är chansen till ”vinst” tillräckligt liten tar nästan ingen risken att bränna en massa pengar på asylresan.

  Om man inte bifaller alla asylansökningar så är det ofrånkomligt att man skapar den här typen av tragedier. Samtidigt måste det finnas en viss risk för att asylsökaren skall bränna sina pengar och bli tillbakaskickad. Annars blir Sverige översvämmat av asylsökare på nolltid eftersom risken för att förlora de satsade pengarna då blir noll. Detta torde alla invandringsfantaster som inte är totalkorkade inse.

  Det här är väl ett exempel på att det yttersta syftet med den generösa invandringspolitiken inte är att maximera den totala nyttan för folk ute i världen. Det yttersta syftet är i stället att ändra väljardemografin i Sverige och Europa för att en gång för alla se till att en ny Hitler, Sven-Olle eller vad det nu kan vara inte vinner något val i framtiden.

  Gillad av 3 personer

 13. Ulla-Britt skriver:

  Skrämmande att läsa hur ni ser på våra medmänniskor! Är man helt utan rättigheter bara för man råkar vara född i Afghanistan? Jag har egen erfarenhet av dessa pojkar och många av mina väninnor också. De har blivit tillhyggen i SD:s val fläsk! Stackars barn.

  Gilla

  • Thomas Nilsson-Backe skriver:

   Nej, man skall naturligtvis inte vara helt utan rättigheter bara för att man är född i Afghanistan. Men det är den Afghanska statens sak att möta sina Afghanska medborgares rättigheter. Det är INTE Sverige och svenskarnas sak.
   Om du vill vara med i debatten och påverka hur vi – alla vi, alla människor världen runt – bör se på afghanska människors rättigheter, så gör även du förmodligen större nytta om du åker till Afghanistan och börjar påverka där.
   Lycka till!

   Gillad av 2 personer

  • Stig Rydmark skriver:

   Om 83% ljuger om sin ålder och samtidigt ”råkar” vara benägna till våldtäkter är du i minoritet att försvara dem. Det är ju uppenbart att flertalet är här för att få ett bättre liv. Många vill ju inte ens delta i SFI och realistiskt är flertalet framtida bidragstagare. Varför är det bra? Varför måste jag ha ett sämre liv för att ge plats för afganer?

   Gillad av 3 personer

  • weasel skriver:

   Rätt ska vara rätt, Ulla-Britt ;
   Nu var det faktiskt Jonas Sjöstedt som använde de här medmänniskorna som tillhyggen i vänsterpartiets valfläsk.

   Och Nej, man är absolut inte utan rättigheter bara för att man råkar vara född i Afghanistan.
   Däremot bör man inte ha några som helst rättigheter om man som afghansk medborgare befinner sig illegalt i Sverige.
   Precis som en svensk medborgare som befinner sig illegalt i Afghanistan inte bör ha några rättigheter där utan istället avvisas tillbaka till Sverige snarast möjligt.

   Gillad av 4 personer

  • Göran Olsson skriver:

   Nej Ulla-Britt man är inte utan rättigheter men om man kommer till Sverige utan rikta själ och bara hoppas på ett bättre liv så får man finna sig i att bli skickad tillbaka. Är man dessutom över arton år och har ljugit om sin ålder så har man dels tagit en plats på ett HVB hem från någon som behövt den bättre (det är brist på platser i många Svenska kommuner numera) och även kostat Sverige ett par miljoner som vi kunde använt bättre, hjälpt riktiga flyktingar i tex Libanon.
   Dessutom så har alla dessa såkallade ensamkommande passerat flera länder där de kunnat söka asyl om de varit riktiga flyktingar. De har inte blivit tvingade att ta sig till Sverige och chansningen slog fel för vissa å då så får de vacker bita i det sura äpplet.
   Sedan skall du inte skylla på SD, det är regeringen bestående av S & M som regerar i vårt land som bestämmer reglerna (tyvärr).

   Gillad av 1 person

  • Hovs---hällar skriver:

   Stackars svenskar som drabbats av PK-sektens hjärntvätt. Vanligen fungerar det såhär:

   Medborgerliga rättigheter har du enbart i det land där du har medborgarskap. Och det har du som regel därför att du är född i det landet.

   För att få medborgerliga rättigheter i något mer land måste du godkännas av det landets myndigheter. Och det är ingen ”rättighet” som du kan komma och ”kräva”, utan något du får ansöka om.
   De flesta människor fattar detta utan några ingående förklaringar.

   Om det inte vore så, skulle ex-vis hela Afghanistans befolkning kunna få för sig att emigrera till Sverige och kräva att genast få alla de sociala förmåner som vi svenskar betalar skatt för — fri sjukvård, socialbidrag, barnbidrag, fri skolgång, med mera… Det skulle helt enkelt betyda att alla sådana sociala förmåner omedelbart kraschade och inte längre skulle existera.

   Men varför tänka så långt?

   Gilla

  • cmmk10 skriver:

   ”Är man helt utan rättigheter bara för man råkar vara född i Afghanistan?”

   Man har åtminstone inga medborgerliga rättigheter i Sverige, kan vi vara överens om det?

   ”Stackars barn”

   I Mellanöstern betraktas man väl mer eller mindre som vuxen från 13-14 års ålder. Vi har en kurdiska i riksdagen som stred som 13-åring.

   Gillad av 1 person

  • Moab skriver:

   Detta var väl på skämt men nog är det en kanariefågel i gruvan när sexköpande kärringar blir rumsrena. Det är som om ett gäng Gary Glitters skulle få stöd av vänsterpartiet och demonstrera vid flygplatser. Jag har själv observerat detta vidriga beteende både på mitt lokala badhus och på stranden. Statsstödd sexslavhandel.

   Gilla

 14. Nisse i Hökarängen skriver:

  Jonas Sjöstedt borde skämmas över att använda denne Fatemeh som något sorts redskap eller politiskt verktyg mitt i brinnande direktsändning. Hela hans retorik är ju känslostyrd.

  Gillad av 1 person

 15. Mikael skriver:

  Nazi-wiki och inte speciellt uppdaterad. Men läs detta http://sv.metapedia.org/wiki/Offer_för_svenskfientligheten och tänk att det var muslimska mord/misshandelsoffer/rån/våldtäkts-offer, och svenska förövare, då hade PK menar att svenskar förde krig mot muslimer. Nu är det en ickefråga.

  Vill borde göra en egen wiki, som inte har med fascister/nassar att göra, för vi noggrant för in alla svenska offer för PK:s påtvingade folkutbytespolitik. Jag är själv son till en flykting, från ett slaviskt land och har vuxit upp både med nyanlända och etniska svenskar, varit en del av båda världar, och är övertygad om att den verkligt hemska grova rasismen, oftast drabbar svenskar, av invandrare.

  Gilla

 16. Moab skriver:

  Det verkar som hon är Afhgansk politiker, se ovan. I så fall lite kul , det är ännu värre än jag trodde, det är faktiskt en konspiration.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.