Mohamed Omar startar YouTube-kanal!

Det Goda Samhällets skribent Mohamed Omar har startat en YouTube-kanal! Han kommer att prata om ämnen han brinner för, framför allt islamisk fundamentalism och dess möte med västvärlden. Men också om filmer, böcker, serier och annat som intresserar honom. I kanalen, som heter Antikalifen, kan han även snabbt kommentera aktuella händelser.

I den här videon pratar Omar om den islamiska slavhandeln. Han tar avstamp i artikeln ”Aha – vita kvinnor!” som publicerades på Det Goda Samhället den 3 juli 2017:

Du kan stödja Omars verksamhet genom att swisha ett bidrag till 0760078008 (Eddie Råbock). Han finns även på Patreon

11 reaktioner på ”Mohamed Omar startar YouTube-kanal!

 1. JAN BENGTSSON skriver:

  Vi önskar Dig lycka till, kommer att följa Dig noga!

  Sponsring självklart när kassan medger det!!!

  Är mycket imponerad av Ditt arbete som skribent,
  det första man kastar sig över)
  Man kan önska Du får en stor läsekrets/följare!

  Gillad av 2 personer

 2. Svensk av födsel och ohejdad vana skriver:

  Superbra idé, Mohamed, jag blev så glad över denna nyhet!!!! Nu kan man bättre nå ut till de yngre generationerna på ett mer effektivt sätt, och du som har en sådan förmåga att förmedla kunskap på ett informativt och lättförståeligt sätt är guld värd! Hoppas på många följare!!!

  Gillad av 1 person

 3. Sidonie Jansson skriver:

  Min mors släkt några generationer tidigare, var slavar på den franska ön Guadeloupe. Min fars släkt var alla vita, och det kan ha hänt att de haft slavar i ett tidigt stadium för att nästan alla vita jordägare hade det. De är dock inte kända för att ha ägt slavar och behandlat dem illa. Jag läste ivrigt om slaveriet, allt vad jag kom på i Frankrike och sedan dess har jag läst en hel del litteratur om ämnet och alla dess nyanser. Många folk har ägt andra människor och utnyttjat dem som arbetskraft och för sexuella tjänster. Det arabiska folket var de som började föra en organiserad handel med portugueser och dessa kom på idén att frakta svarta över Atlanten.Araberna har behandlat svarta mycket grovt, och det hade inte varit möjligt i samma utsträckning, om inte svarta själva hade hjälpt till. De kungadömen med makt i flera afrikanska länder som fanns då, var också uppbyggda enligt en hierarki då slavar stod längst ner på skalan. Så svarta har ägt slavar…och både araber och svarta i vissa områden har fortsatt med slavhandel än idag.
  Personligen håller jag mig utanför de ”rasifierade”s verksamhet. Dels för att den är onyanserad och dessutom diskriminerande mot den etniska svenska befolkningen, dels för att de har paradoxalt för en kamp mot vita, särskilt män, genom att inkludera islam, som jag ser som en ideologi som förtrycker kvinnor och barn. Jag har läst koranen och inte alls gillat vad det stod där.

  Gillad av 1 person

 4. JAN BENGTSSON skriver:

  Fast då skriver Du väl inte här längre?

  Eller bara sporadiskt…
  Det vore synd!

  Men man kan lätt misstänka,
  att Patrik fått en hel del kritik för Din frispråkighet…

  Från det Muslimska Civilsamhället o deras Apologeter!!!

  Gillad av 1 person

 5. 77711n skriver:

  Lycka till, men vi är många som följer GDS som med intresse fortbildat oss om islam genom dina artiklar i detta och angränsande ämnen. Jag hoppas därför att du samtidigt också har tid att skriva fler inlägg på GDS, för du är en av de mest uppskattade skribenterna på bloggen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.