Nu lanserar vi DGS-TV

Bloggen Det Goda Samhället startades i mars 2015 med mottot ”här skapas samtidens självförståelse”. Sedan dess har vi publicerat omkring 1 600 texter om vitt skilda ämnen, med den uttalade avsikten att undersöka, avslöja och borra i de brännande samhällsfrågorna. I takt med detta har också en stor och kunnig läsarskara blivit oss trogna, som på olika försöker hjälpa oss att få en förståelse av vad som pågår i landet.

Med start på fredag kommer vi att ta Det Goda Samhället till en ny nivå genom att lansera DGS-TV, en serie på tio program där Patrik Engellau tillsammans med flera av landets skarpaste hjärnor diskuterar våra viktigaste frågor. De första tio programmen är en pilotserie och satsningens framtid kommer att bestämmas av tittarnas reaktioner.

I det första avsnittet samtalar Patrik med författaren och företagaren Thomas Gür om välfärdsstaten och dess framtidsutsikter.

Avsnitten kommer att släppas varje fredag och kommer att kunna ses på Youtube. Det kommer också att vara möjligt att lyssna på programmen i podcast-format för den som föredrar det. Alltsammans kommer att länkas från detgodasamhallet.com

Redaktionen