Tänk er en svensk statsminister som tar bladet från mun och säger att…

Ian Wachtmeister

Ian Wachtmeister

”Den som vill leva i Sverige måste leva som svenskarna gör. Vilken minoritet det än är fråga om och var den än kommer ifrån för att leva och arbeta i Sverige måste den lära sig svenska språket och respektera svensk lag. Den som föredrar Sharia-lagar och vill leva ett utpräglat muslimskt liv, råder vi att åka till något av de länder, där Sharia är landets lag.

Sverige behöver inte de muslimska minoriteterna och om de behöver Sverige, kan vi inte ge dem speciella privilegier eller ändra vår lag så att den passar dem – hur högljutt de än kallar detta för diskriminering! Och vi kommer inte att tillåta respektlöshet mot svenska lagar.

Om vi vill överleva som nation måste vi konsekvent undvika det kollektiva självmord som pågår i allt fler länder i världen.

Svenska lagar och traditioner och svensk kultur är väsensskilda från dessa primitiva kulturer och religioner.

När Riksdagen stiftar lagar måste den därför i alla lägen sätta Sveriges nationella intressen först.”

Jag gissar att vänstern skulle sätta rödvinet i halsen, att alliansen skulle ta avstånd (utan att veta från vad), att Sverigedemokraterna skulle mobbas ännu mer (eftersom de visat sig ha rätt ännu en gång!), att statsministern skulle avsätta sin nya partisekreterare, att muslimerna skulle starta ett eget parti i stället för att infiltrera de partier som finns samt att Bengt Westerberg skulle föreslå sig själv som minister utan soffa, förlåt portfölj!

Uttalandet ovan är min försvenskning av vad Putin sagt till den ryska Duman.

Skönt eller hur, för så får man ju inte säga!!

Ian Wachtmeister har varit uppkäftig hela sitt liv och tänker fortsätta med det. Hans främsta förebilder är Winston Churchill och Albert Einstein. Han menar att majoriteten nästan alltid har fel och att det är den absoluta minoriteten, individen, som för mänskligheten framåt. Yttrandefriheten hotas världen runt och politikerna har tappat kontakten med verkligheten, så det finns mycket kvar att göra. Även för honom.